Vijf redenen waarom we zullen winnen

Afgelopen mei vond de conferentie van American Renaissance plaats. Dit type conferenties hebben vaak een ernstige keuze van onderwerpen, wat niet verwonderlijk is gezien de huidige ontwikkelingen: het lage geboortecijfer onder blanken, het toenemend aantal allochtonen in onze landen en het onwrikbare, gehersenspoelde wereldbeeld van de zogenaamde progressievelingen. Jared Taylor, voorzitter van American Renaissance, stond in zijn toespraak juist stil bij de positieve ontwikkelingen voor blanke volksnationalisten. Zijn 5 punten staan hieronder weergegeven met commentaar van een Erkenbrander.

1 Het gelijk is aan onze zijde

Daar waar mensenrechten, gelijkheidsverklaringen, artikel 1 en diverse internationale vluchtelingen verdragen voorbeelden van sociale constructies zijn, is ras een keihard biologisch feit waar men niet meer omheen kan. De cijfers liegen niet. De biologie liegt niet. Als steeds meer mensen bewust worden van de verschillen tussen rassen, zal ook het besef groeien dat de import van een miljoen sub-Sahara Afrikanen niet bevorderlijk is voor onderwijs, wetenschap, technologische ontwikkeling en de veiligheid op straat. Er zou wel een hogere kans zijn op een medaille bij de honderd meter sprint.

De realiteit van rassen is het argument om ethnostaten te creëren. In een etnisch homogene natie voelen mensen zich door hun bloedband meer verbonden dan in een land waarin grote aantallen exotische mensenrassen wonen. In een ethnostaat is er onderling meer begrip, aangezien karaktertrekken, gebruiken en tradities vrijwel gelijk zijn. Mensen zijn in een ethnostaat meer bereid om zich ten dienste van de gemeenschap op te stellen, omdat zij zich beter kunnen identificeren met de leden van de gemeenschap. De nieuwe leden van de gemeenschap, de nakomelingen, zullen opgroeien in een hechte, zelfverzekerde gemeenschap. Uiteindeljk straalt dat af op de natie zelf: gezonde gezinnen en hechte gemeenschappen in een ethnische homogeen land zijn de basiscondities waaronder een natie kan excelleren.

Minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok deed vorig jaar zomer in een besloten bijeenkomst uitspraken waarin hij de schadelijkheid van een multi-ethnische samenleving toegaf. Blok stelde dat er geen vreedzame multiculturele samenlevingen bestaan en dat het genetisch bepaald is dat de mens zich niet aan “onbekende mensen” bindt. Cultuurmarxisten spraken er schande van en riepen Blok op het matje. Langzaamaan worden dergelijke uitspraken echter salonfähig, omdat het pure logica is, geworteld in de natuur.

Vorig jaar was Lodewijk Asscher tijdens een debat zo verbolgen dat er anno 2018 nog gesproken werd over rassen. Maar dit zijn nu gewoon wetenschappelijke inzichten meneer Asscher.

2 Mensen vertrouwen de mainstream media niet meer

Mensen zijn de morele verhevenheid van mainstream media zat en kiezen hun eigen mediakanelen om nieuws te vergaren. Dit was één van de redenen dat het Donald Trump lukte president van de Verenigde Staten te worden. Mainstream mediakanaal CNN werd door Trump bestempeld als ‘fake news media’. Trump bereikte zijn publiek direct via zijn eigen kanalen op het internet. De verkiezing van Trump toont aan dat het nu mogelijk is om gehaat te worden door de globalistische Lügenpresse en desondanks de macht te verkrijgen. Dit geeft hoop dat op een dag een politieke beweging de macht kan verkrijgen die daadwerkelijk op gaat komen voor het belang van blanken.

In België kan Dries van Langenhove parlementslid worden ondanks een hetze campagne van de media. In ons eigen land werd afgelopen maart FvD de grootste bij de Eerste Kamerverkiezingen ondanks het gedram van de Lügenpresse over klimaat, de heilige EU, diversiteit, inclusiviteit, en de opvang van vluchtelingen. Fop-intellectuelen, die doorgaans De Groene Amsterdammer, NRC en/of De Correspondent lezen, zien het met lede ogen aan hoe hun cultuurmarxistische droomwereld aan het uiteenspatten is en het politiek discours verschuift buiten de zelfverzonnen lijntjes van het politiek correct denken.

3 Mensen vertrouwen de overheid niet meer

Hoeveel vertrouwen hebben mensen nog in een overheid die de belangen van de eigen blanke burgers verkwanselen met ongelimiteerde massa immigratie van niet-blanken, een Europese transferunie en peperdure klimaatmaatregelen? Een overheid die de hoogste prioriteit geeft aan het uitvoeren van globalistische orders in plaats van het dienen van het volk.

Een volk dat de eigen overheid niet meer vertrouwt zal zoeken naar nieuwe vormen om zich te organiseren. Dit geeft een kans voor volksnationalisten om het volk een goed alternatief te bieden.

4 De opkomst van nationalistische partijen

Nationalistische partijen zijn aan het groeien. In Vlaanderen kreeg Vlaams Belang 18% van de stemmen. VOX in Spanje 10%. In Hongarije is Orban met zijn partij de baas. In Italië zit Lega Nord in de regering en is Mattheo Salvini sinds vorig jaar minister van Binnenlandse Zaken.
Als de kiezers van de traditionele conservatieve partijen ook worden meegerekend kan het establishment er niet omheen. Een meerderheid van de Europeanen wil niet dat hun land ten onder gaat aan massa-immigratie. Zij willen niet vervangen worden. Zij willen niet uitsterven.

5 De intrede van hoog capabele mensen in de beweging

De laatste positieve ontwikkeling die Taylor benoemde gaf hem de meeste vreugde. Dat is de intrede van uitstekende mensen die de beweging een kwaliteitsimpuls geven. Taylor gaf aan dat dertig jaar geleden de beweging nog vol zat met vreemde, sociaal verworpen mensen.
Dit gaf onze tegenstanders munitie om de beweging in een kwaad daglicht te stellen. Nu echter voegen steeds meer hardwerkende, intelligente, getrouwde, succesvolle, vastberaden en hoog capabele mensen zich bij de beweging. Deze mensen kunnen de beweging verder gaan uitbouwen en professionaliseren zodat de droom van de ethnostaat werkelijkheid gaat worden.

5 thoughts to “Vijf redenen waarom we zullen winnen”

 1. Het wachten is op het moment, dat er genoeg leiders naar voren treden, die de wil van het volk volgen. Het ziet er naar uit, dat het moment zich nu aandient, en dat initiatief ondersteun ik van harte.

  Dat alle niet-gekozen marionetten van het toneel gaan verdwijnen betekent niet, dat alle gevaar geweken is. Men zal zich tot het uiterste blijven verzetten, maar hoop doet leven . . . .

 2. De enorme schade van de multiculturele droom wordt steeds meer zichtbaar. Grote steden zijn al veranderd en kleinere steden veranderen momenteel in Afrikaans-Arabische hellholes. Chaos en criminaliteit groeien met de dag en het taboe daar iets over te zeggen wordt met steeds meer druk en zelfs geweld door links en groepen allochtonen gehandhaafd.
  De indoctrinatie op scholen en in media groeit ook nog altijd. Het “knetterlinkse” onderwijsveld ziet het als heilige missie om het neo-marxisme en het eco-marxisme er met geweld bij kinderen in te rammen en de media en politiek nemen daarbij de (jong) volwassenen voor hun rekening.
  Ik merk dagelijks in gesprekken op het werk en onder kennissen dat de klimaatwaanzin en de migratiewaanzin door velen als de norm worden gezien. Mensen die vol enthousiasme spreken over hun warmtepomp of over hoe gezellig het was op de iftar bij de buren. Het Suikerfeest sluipt op steeds meer werkvloeren en scholen binnen en wordt al als “bij Nederland” horend beschouwd. Politieleiders gaan, in uniform (dus in functie!) naar Iftars en andere islamitische bijeenkomsten en slijmen daar onderdanig jegens de aanwezige moslims.

  Daar schuilt meteen het gevaar: mensen gaan de islam als een gegeven beschouwen. Als een onlosmakelijke deel van onze cultuur in West-Europa. Met het klimaat gaat het ook die kant op. Op wat gemopper na, kan het rampzalige klimaatakkoord er gewoon doorheen gedrukt worden. Terwijl het slechts twee doelen dient: een nieuwe verdienmodel voor parasitaire ondernemers én een middel om de samenleving alsnog richting marxisme en totale controle te duwen.

  1. De iftarmanie lijkt sterk beperkt tot bestuurlijke lagen. Open zulke politie-iftars komen bestuurlijke bobo’s, subsidieslurpende ‘maatschappelijke middenorganisaties’ en subsidiesurpende moslimorganisaties. En de politie ziet het als een poging om een grip te krijgen op de orderverstorende moslimgemeenschap. Maar de gewone man/vrouw zul je daar niet tegenkomen.

 3. Bedankt voor dit mooie artikel Erkenbrand!
  Jullie staan tenminste voor behoud van onze waardes, en ik ben blij dat dit geluid ook gehoord mag worden.
  Jarenlang ben ik, net als velen van jullie, meebewogen in het politiek correct discous wat opgelegd wordt door onderwijs en media. Het is niet meer en niet minder dan een staatsgreep in slow motion wat we hier in Nederland, Duitsland en West- Europa zien gebeuren. Veel mensen denken bij een revolutie aan een kortstondig optreden van een aantal fanatici, zoals de communistische revolutie in Rusland. Maar wat veel mensen niet weten is dat een sluimerende, langlopende revolutie nog veel gevaarlijker is. Op geniepige wijze wordt dan de bevolking steeds verder gevormd tot politcor stemvee, waarbij terloops nog verdere schade wordt aangericht op het gebied van gender, genenpoel en dom digitaal vermaak.

  Hopelijk zetten jullie deze strijd voort en dragen jullie bij aan de bestrijding van deze waanzinnige revolutionaire krachten!

 4. Ik hou van die man, Jared Taylor. Zeer gewogen, zeer welbespraakt, zeer intelligent.

  De beste manier denk ik waarop we een grote slag kunnen slaan is

  1. Accepteren dat de babyboomers verloren zijn
  2. De rest van de natie zo veel mogelijk wakker schudden over de waarheid en leugens van het derde rijk
  3. Het woord jood ten allen tijde vervangen door meer geschikte woorden zoals Bolshevisten en globalisten.
  4. Deze documentaire tonen die een stuk gewogener is dan alle propaganda van de afgelopen 75 jaar:

  https://www.bitchute.com/video/mZpeJkSNjcA3/

  En dan nog is het maar de vraag of het ons gaat lukken.

Reacties zijn gesloten.