Zwakke blanke mannen

1
1079
Funny weak man tries to lift a weight

In de Noord-Engelse stad Newcastle kwam onlangs een groot pedofiel netwerk aan het licht. Het daderprofiel is bekend: het betreft uitsluitend mannen van allochtone afkomst. Naast Pakistanen – die doorgaans in dit soort bendes opereren – waren dit maal ook mannen uit Bangladesh, India, Irak, Iran en Turkije betrokken. De slachtoffers waren vrijwel zonder uitzondering minderjarige blanke meisjes.

Het is niet de eerste keer dat de Britse politie een bende oprolt die als doel de seksuele exploitatie van kinderen heeft. Vergelijkbare bendes waren actief in Rotherham, Rochdale, Oxford en Bristol. Het netwerk in Newcastle is het zevende grootschalige kinderseksnetwerk op een rij. Naar schatting ronselden de mannen meer dan 100 minderjarige meisjes. Een uitspraak van één van de verdachten geeft een goed beeld van hun motieven:

‘Alle blanke vrouwen zijn maar goed voor een ding: om geneukt te worden door mannen als ik en als vuil te worden behandeld. Dat is wat jullie waard zijn.’

De diverse misbruikzaken vertonen veel overeenkomsten. Zo ronselden de daders actief meisjes op straat. Vaak richtten zij zich op kinderen uit probleemgezinnen. Ook meisjes met psychiatrische aandoeningen of een verslaving waren een makkelijk doelwit. Eerst werden de slachtoffers ingepalmd, daarna gedrogeerd met drugs en alcohol. Op ‘feestjes’ werden zij vervolgens door meerdere mannen misbruikt.

Hoe het er op dit soort feestjes aan toe ging, gaat het voorstellingsvermogen te boven. Professor Alex Jay, die onderzoek deed naar het misbruik in Rotherham, deed enkele jaren geleden een boekje open over de aard van het misbruik. Vele meisjes – sommigen amper 11 jaar oud – werden regelrecht gemarteld. De daders drukten peuken uit op hun lichaam, sloegen de meisjes in elkaar, of goten benzine over hen heen om ze vervolgens dreigen in brand te steken. Anderen werden ‘gestraft’ door middel van orale en anale verkrachting.

De daders penetreerden de meisjes met messen en flessen. Toen een slachtoffer dreigde om naar de politie te gaan, werd zij met haar tong aan een tafel vastgespijkerd. De gruwelijke feiten zijn door de politie onderzocht en door de rechtbank bevestigd, elk woord er van is waar. Alleen al in Rotherham maakte de bende 1.400 slachtoffers.

De autoriteiten waren op de hoogte van het misbruik. Sommige meisjes keerden terug naar hun opvangtehuizen met een bebloed kruis, maar de medewerkers sloegen geen alarm. Bovendien nam de politie aangiftes niet serieus. De reden: de etnische achtergrond van de daders. Hulpverleners en politiemensen waren bang om voor racist te worden uitgemaakt.

Wat is de oorzaak van dit probleem? Het antwoord kent veel lagen. De door politieke correctheid verlamde hulpverleners, waardoor zij hun primaire taak verwaarloosden. De islam, die seksuele exploitatie van niet-gelovigen legitimeert. Uiteindelijk is de overheid schuldig, die toestaat dat mensen in ons midden mogen wonen, die ons in woord en daad verachten. Maar de rot zit dieper.

Waar zijn de vaders van de slachtoffers?

Eigenlijk zijn de families van deze meisjes even schuldig als de daders. Vooral de mannelijke familieleden zijn pijnlijk afwezig. Waar waren de vaders toen hun dochters gruwelijk werden verkracht? Waarom namen zij hun kinderen niet in bescherming?

Een van de vaders deed aan de Britse televisiezender Channel 4 zijn verhaal. De vader – ‘Alex’ – vertelt hoe hij de politie smeekte om in te grijpen. Zijn 14-jarige dochter was in de ban van een Pakistaanse pooier tien jaar ouder dan zij. De politie weigerde Alex te helpen en dreigde hem te arresteren als hij het politiebureau niet zou verlaten. Alex was, net als zijn dochter, slachtoffer geworden van de Pakistaanse pooier.

Nee, het ligt anders. Beste Alex, je verdient het om te sterven. Je bent nog niet eens in staat je 14-jarige dochter in toom te houden. Je hebt je kind niet beschermd toen veel oudere Pakistaanse mannen aan de deur kwamen om haar op te halen. Je had haar verplicht binnen kunnen houden, want dat is je recht als vader. Houd de eer aan jezelf en maak er een einde aan. Je hebt je plicht als vader verzaakt. Verlos ons van je beschamende aanwezigheid.

Gezien de omvang van de Rotherham-affaire, moet het aantal misbruikte kinderen in het Verenigd Koninkrijk in de duizenden liggen. Geen van de vaders heeft wraak genomen op de daders. Hoe is dat mogelijk? Zij stonden zwijgend aan de kant toen hun dochters werden verkracht, en hun land werd overgenomen door vijandige vreemdelingen. Niet dat wij geweld willen aanmoedigen, maar er is een vraag die schreeuwt om een antwoord. Waarom heeft de woede geen uitweg gevonden?

Als u denkt dat dit soort problemen zijn voorbehouden aan het Verenigd Koninkrijk, heeft u het mis. Ook in Nederland wordt er op grote schaal blanke meisjes en vrouwen misbruikt. Zogeheten loverboys bewegen rondom (basis)scholen en opvangtehuizen om kwetsbare meisjes te ronselen.

Volgens het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid zijn loverboys overwegend allochtoon. Het gaat vooral om Marokkanen, Turken en negers. Het probleem is lastig te bestrijden, omdat veel vrouwen – na een geraffineerde strategie van inpalming, intimidatie en geweld – ‘vrijwillig’ achter de ramen gaan staan.

In Nederland zijn nog geen schandalen aan het licht gekomen van een schaal als Rotherham, maar ook hier jagen allochtone mannen op meisjes en jonge vrouwen, om ze vervolgens te prostitueren. De Turk Saban Baran deed qua gruwelijkheid niet onder voor zijn soortgenoten in het Verenigd Koninkrijk. Hij sloeg zijn slachtoffers in elkaar met knuppels, gooide hen in steenkoud water en brandmerkte hen. Door een blunder van justitie kon Baran vluchten naar Turkije.

Baran had een kwalijke reputatie, maar toch voelden jonge vrouwen zich toch tot hem aangetrokken. Het gif van het feminisme had hen ‘verlost’ van het patriarchaat, maar niet van een antwoord voorzien voor het geval zij geronseld zouden worden door een Turkse loverboy, want het feminisme wijkt altijd voor minderheden. De vaders hadden net zo min een antwoord, zij keken toe hoe hun dochters werden opgehaald door allochtone mannen, die hen verkrachten en mishandelden.

Als er geen antwoord meer is op zelfs zulke agressie van allochtonen, dan zijn wij zwak. Terminaal zwak.

Bron afbeelding: Wikimedia Commons

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
John
Gast
4 jaren geleden

Niets aan toe te voegen.
Die vader heeft geen enkel recht van spreken. Hij verzaakte al op het moment dat zijn dochter ontspoorde, en viel definitief van zijn sokkel als vader zijnde, op het moment dat hij zijn dochter liet ophalen. Een extreme geweldsuitbarsting jegens de daders was niet alleen gerechtvaardigd, het was zijn plicht.

Veel minder erg, maar wat mijzelf altijd gestoken heeft, was het gebrek aan kameraadschap in mijn toenmalige “vriendengroep”.
Als er eentje ‘op z’n muil werd geslagen’ en het was 1 tegen 1, dan keek je toe tot het over was. Eerlijk is eerlijk.
Echter, als een groepje van enkele personen het op één iemand gemunt had, dan was ik er zelf als de kippen bij. Dit gebeurde, en dan bleek na afloop dat we met z’n tweeën of drieën stonden te vechten tegen een grotere groep. Uiteraard bestond deze groep uit militante Marokkanen, gecombineerd met wannabee negers uit ‘de stad’.

De rest van onze groep was dan vertrokken, of keek weg. Onzinverhalen achteraf (geblesseerd, ‘ik had ‘t niet gezien’, ‘ik was te dronken’ enzovoorts.) Bang voor een pak slaag? Bang om eventueel met justitie in aanraking te komen? Het moge duidelijk zijn dat ik mijn vriendengroep sinds die jeugdige tijd beter heb samen gesteld. Kameraden zijn kameraden, klaar uit.