Word een Gutmensch, zeiden ze, stort je in sexcapades, zeiden ze

0
1186

Links kampt de laatste tijd nogal met een imago probleem. Na het #metoo debacle in Hollywood, waar vooral links liberale acteurs, producers en filmmakers werden betrapt op seksueel misbruik, volgen nu onthullingen over kindermisbruik bij de Gutmenschen van Oxfam, dat altijd hooghartig neerkeek op het egoïstische rechts dat deze arme kinderen maar niet wou helpen. Oxfam blijkt niet de enige hulporganisatie te zijn die zich schuldig heeft gemaakt aan seksuele escapades.

Oxfam “hielp” de kinderen echter zeker wél. Ze hielpen ze direct aan een PTSS. Vervolgens zette Oxfam zich in om de lokale economie van Haïti te stimuleren door vrouwen aan werk te helpen… in de prostitutiesector (de mannen hadden teveel privilege om in aanmerking te komen. Oxfam draagt feminisme hoog in het vaandel ziet u). Dat ze daar donaties van u, de grachtengordel-Gutmensch voor gebruikten? Tja, de gemiddelde socialist is van mening dat u toch niet weet hoe het best te beschikken over uw geld. Dat weten zij altijd beter.

Mijn leedsvermaak over deze linkse hypocrieten terzijde, het is een serieus probleem dat zoveel mensen die feminisme, gelijkheid en het reguleren van gender verdedigen, zo vaak verkrachters en kindermisbruikers blijken te zijn. Het begint aardig op projectie te lijken. Zij voelen deze impulsen en smeken de overheid om er iets tegen te doen. Als de staat en Orwelliaanse gedachtenpolitie ze niet tegenhoudt worden ze seriemisbruikers, zo lijkt het. Naast #Metoo en dit Oxfam schandaal komt er de laatste tijd het een na het andere verhaal naar buiten over “male feminists” die een verleden van misbruik en seksuele intimidatie blijken te hebben. Het ergste soort mannen voelt zich aangetrokken om zichzelf uit te roepen tot feminist. Niet gek. Het zijn vaak het soort figuren die de verantwoordelijkheden die masculiniteit met zich meebrengt niet aankunnen. Het probleem is dat we in een cultuurmarxistisch systeem verkeren waarin dit soort mensen veel invloed hebben. Zodoende kunnen zij de interne gewetenswroeging die zij voelen, hun psychologische littekens, de monsters uit de diepste krochten van hun ziel en een armoedig ontwikkeld wereldbeeld loslaten op een nietsvermoedende maatschappij.

Laat mij even deze morele hoge grond beklimmen, nu we links eraf hebben geschopt. Voor de gemiddelde nationalist klonken al deze oproepen tot het aanpakken van seksuele intimidatie en verkrachting al raar. We zijn niet het soort soja vergiftigde beta’s dat geen vrouw kan versieren. We hebben niet zoveel last van de seksuele frustraties die de gemiddelde Starbucks-hipster heeft, gezien hij zijn vriendin met een Tyrone deelt. Die zijn vrouw over hem heen laat lopen want hij is nu eenmaal feminist en hij mag niet tegen haar gaan mansplainen.
Dit fenomeen van zelfverklaarde feministen en linkse activisten die seksueel misbruik plegen lijkt voort te komen uit hun eigen seksuele frustratie. Eindelijk hebben ze eens de macht om hun lusten te botvieren buiten de kaders van hun Orwelliaans feministisch gedachtengoed. Niemand let toch op wat er gebeurt in Haïti (Mevr. Clinton kan dit beamen).

Als u ook beledigd was door dit Oxfam verhaal, metoo revelaties, of een van vele andere incidenten van misbruik en hypocrisie van links, dan heb ik een boodschap voor u.
Bent u een man die zichzelf nog niet haat? Blijf dan ver van links. Word nationalist. Leer op normale wijze om te gaan met vrouwen en bouw een gezonde relatie op. De manhoer spelen levert niets op in de lange termijn. Stabiele relaties en kinderen wel. Omarm masculiniteit. Voor vrouwen geldt hetzelfde, de beste manier om een gezond gezin en relatie op te bouwen is om nationaliste te worden. Dus bent u een vrouw? Omarm femininiteit. Niet feminisme. Femininiteit. Zoek een nationalistische man. Hij zal u met meer respect behandelen dan de mannelijke feminist die van de daken schreeuwt hoe feministisch hij wel niet is. Wanneer men constant benadrukt dat hij of zij iets is, dan is die persoon daar onzeker over en probeert hij het vooral zichzelf wijs te maken.