Word een baken van licht

2
1610

Het afgelopen jaar leent zich voor allerlei kwalificaties, maar de vertwijfeling overheerst.

We hebben de niets en niemand ontziende machinerie van het globalisme rücksichtslos over continenten, landen, streken, volkeren en culturen heen zien walsen, handig gebruik makend van de verlammende angst voor het coronavirus. Is de pandemie werkelijk het 21e eeuwse equivalent van de Spaanse Griep? Of is het een enorm uit proportie geblazen zware griepgolf? Heeft het virus een natuurlijke oorsprong? Of is het kunstmatig gecreëerd om als katalysator te dienen voor een schimmige agenda?

Op dit moment is dat van ondergeschikt belang.
Voor nu is het belangrijk om te realiseren dat de verstoring van uw dagelijks leven een maximum heeft bereikt. Het raakt de kleinste details, alles wat u de mens maakt die u bent. Zo maar een vriend opzoeken, spontaan in een café stappen. Het is verstoord. Een knuffel geven aan die vriendin van lang geleden. Misschien wil u nog wel, maar zij is bang gemaakt. Hierdoor kruisen jullie blikken eerst en dan voelt u het weer: de vertwijfeling.

De psychische volksgezondheid krijgt klap na klap te verwerken. Angst, depressie, eenzaamheid en gevoelens van uitzichtloosheid maken zich meester van grote delen van de bevolking. Tegelijkertijd is er, als klein lichtpunt in deze tijden, een razendsnel ontwaken aan de gang. In hun gretigheid om hun plannen te ontvouwen, moesten de leden van de elite zich blootgeven. Een naam als Klaus Schwab, een machtige speler binnen de kring van globalisten, deed tot voor kort grote moeite om buiten het oog van het grote publiek te blijven, maar nu is hij bij miljoenen mensen wereldwijd bekend als de kwade genus achter de great reset. Zal deze ontwaking het winnen van de duistere krachten?

Een bemoediging wil ik u niet onthouden. Als het boze de wereld heeft verduisterd zal men op zoek gaan naar licht. Zijn er mensen om u heen die een baken van licht zijn? Ziet u in een bepaalde bekende denker, politicus of activist een baken van licht? En indien niet, waarom ijvert u er dan zelf niet na om dit baken van licht te worden? De leden van Studiegenootschap Erkenbrand zijn allen gemotiveerd om ons steentje bij te dragen aan een betere toekomst. U bent welkom om bij ons aan te sluiten.

Denk niet dat het u de middelen of vermogens ontbreekt om een baken van licht te worden. Oude conventies die u er ooit van weerhielden om enige verandering te veroorzaken of om ook maar enig verschil te kunnen maken staan op instorten. Wees een bevlogen opportunist voor een goede zaak. Als de heren Soros, Schwab en anderen uit het kamp van deze sinistere machtswellustelingen zal lukken hun plannen te verwezenlijken zal deze wereld een kille, akelige en duistere plek veranderen.

Stel u een koopvaardijschip voor in vroeger tijden, varend in een stormachtige oceaan, midden in de nacht. De wolken hebben de hemel verder verduisterd, waardoor ook het varen op de sterren geen uitkomst biedt. Waar zal de schipper dan op varen? Op dat enkele lichtpuntje aan de horizon. Op het licht van die ene vuurtoren. Word dat baken van licht! De zaak is niet verloren, er is zoveel om voor te vechten. Word daarom die man of vrouw waarvan u zich vast ooit in uw leven hebt afgevraagd… Wat zou ik doen als het zo ver zou komen?

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Froukje
Gast
1 jaar geleden

Iedere dag verdwijnen honderden websites en duizenden sociale media-accounts door de dictatoriale macht van de anti-blanke krachten.
De vijand van onze vrije wereld probeert ons te laten zwijgen door ‘hate-speech’ steeds wijder te definiëren en iedere kritiek op de joodse macht moet verstommen door de absurde IHRA-definitie van anti-Semitisme.
De politici en rechters in onze landen werken zielloos mee aan de invoering van de dystopische ‘vierde revolutie’ die alle levenslust uit onze wereld zal zuigen.

Maar met iedere actie van deze destructieve macht staat iemand op die bereid is om actie te ondernemen. Iemand die actief wil werken aan een leefbare toekomst voor zijn kinderen.
Iemand die als een baken van licht zijn omgeving kan verlichten tot de duisternis is overwonnen.
En wij zijn met meer. Verenigd kunnen en zullen we winnen.
Postbode, bedankt voor de inspirerende woorden.

Edwin
Gast
1 jaar geleden

Als dank voor deze opbeurende woorden heb ik een kleine Bitcoin donatie gedaan.