Welke volkeren mogen trots zijn?

0
1778

Welke volkeren mogen trots zijn?

De buitengewoon cultuurmarxistische NOS komt weer met een leuk artikel. Ditmaal blazen zij met zoveel enthousiasme de loftrompet over het optreden van latinasterren Shakira en J. Lo tijdens de Amerikaanse Super Bowl dat het tot in Latijns-Amerika te horen moet zijn geweest! Dit artikel verdient echter nadere analyse vanuit volksnationalistisch en zelfs feministisch-realistisch oogpunt.

Sexy vrouwen?

Het begint al goed met het publiceren van een tweet van Lady Gaga.

“Such powerful sexy women!!!! On camera and off!!!!! Love you beautiful sexy talented women”

Daar waar de westerse man al decennia afgericht wordt om vrouwen niet op hun uiterlijk, geilheid en aantrekkelijkheid te beoordelen draait de bekende artieste Lady Gaga haar hand daar niet voor om. De vraag is hoe iemand als bijvoorbeeld president Trump beoordeeld zou worden als hij deze vrouwen dezelfde lof had doen toekomen. Gelijkheid tussen man en vrouw, liefst niet alleen in kansen maar ook in – positieve1 – uitkomsten is natuurlijk geweldig, maar het geslacht van de boodschapper lijkt hier bepalend te zijn voor de beoordeling van de boodschap.

De NOS laat Amerikadeskundige Carol Rock opdraven die het volgende zegt:

“Het vrouw zijn werd daarmee enorm gevierd”, zegt Rock. “Ze lieten echt zien trots te zijn op hun rondingen.”

en:

“Dat was volgens Rock ook te zien in de curvy achtergronddanseressen. “Ze hadden gewoon stevige benen en dijen. En die buik van Shakira is niet meer zo strak als voordat ze een kind had. Het was daardoor veel echter. Prachtig dat je gewoon sexy mag zijn.”

De NOS doet dus hetzelfde als Lady Gaga: vrouwen prijzen op punten waarop we dat al tientallen jaren niet mogen doen. Wee het mannelijke gebeente van hij die vrouwen positief beoordeelt op hun ‘curvyness’, stevige benen en dijen! Hoewel Carol Rock een man is komt hij hiermee weg. De reden daarvoor is duidelijk: deze vrouwen zijn latina’s en de algehele teneur van het artikel is dat het geweldig is dat deze latinavrouwen tijdens de Super Bowl mogen tonen hoe geweldig Latina’s wel niet zijn. Dat je ze dan complimenteert op vrouwelijke kenmerken die ze hebben ligt dan voor de hand.

Mannen prijzen om hun spierbundels of andere mannelijke kenmerken is aanzienlijk minder gebruikelijk. Over de buitengewoon gespierde deelnemers aan de wedstrijd waar het eigenlijk om zou moeten draaien rept de NOS met geen woord. Sommige geslachten – er zijn er meer dan genoeg tegenwoordig – zijn nou eenmaal meer gelijk dan andere.

Trots op achtergrond

Er staan echter meer opmerkelijkheden in het artikel. Het volgende citaat van Carol Rock is door de NOS uitgelicht als tussenkop.

“Zij laten nu zien: wij zijn latino’s, we zijn trots op onze achtergrond. Maar we zijn ook trots om Amerikaan te zijn.”

Ja, u leest het goed: deze dames tonen dat ze trots zijn om Latino en Amerikaan te zijn! Dat is uitermate opmerkelijk. Immers: westerlingen wordt altijd aangeleerd dat volkeren allemaal aan elkaar gelijk zijn en dat het ene volk niet meer of minder is dan het andere, hoe achterlijk het misschien ook is. Zijn er dan ook volkeren waarvan de leden niet trots mogen zijn? Ik noem een primitief volk als de Saudi-Arabiërs met hun middeleeuwse cultuur in een wereld die ver op hen voor ligt. In Afrika wonen nog volkeren die niet aarzelen hun dochters aan rituele martelingen te onderwerpen. Een volk als Aboriginals heeft weinig gepresteerd om trots op te zijn, al schijnen ze goed met boemerangs te kunnen werpen. De oorspronkelijke bevolking van Zuid-Afrika heeft van een functionerend land – in Afrika nota bene – een puinzooi gemaakt. Zijn ze daar zowaar nog trots op ook?

Als deze volkeren ook trots moeten zijn, hoe zou je dan een trotse Latino of Amerikaan kunnen zijn? Dan zou iedereen trots moeten zijn en dan heeft het geen enkele waarde meer. Dat staat gelijk aan trots zijn op het behalen van de eerste plaats in een tournooi met maar één deelnemer.

De vraag is hoe een blanke Amerikaan die er trots op is een Amerikaan te zijn en dus feitelijk aangeeft blij te zijn dat hij geen lid is van een niet-Amerikaans volk zou worden bejegend, maar het laat zich raden dat hij als een alt-rechts gevaar zou worden geportretteerd. Coquetteren met je achtergrond is blijkbaar bijzonder prijzenswaardig, maar uiteraard niet voor blanke westerlingen! Een bijkomend voordeel van Shakira en J. Lo is dat ze ook nog eens vrouw zijn.

‘Migratie-ellende’

De NOS kan het uiteraard niet laten de migratie-ellende van Latino’s richting de Verenigde Staten te bagatelliseren, natuurlijk met een sneer naar president Trump2.

“Het gaat heel vaak over ‘migratie-ellende’, zoals Trump dat altijd noemt. Daarmee doelt hij natuurlijk vooral op de mensen uit Latijns-Amerika, die worden afgeschilderd als als dieven, verkrachters en drugsdealers.”

Allereerst is het natuurlijk opmerkelijk dat leden van trotse volkeren als die van Zuid-Amerika toch echt liever de overwegend blanke Verenigde Staten opzoeken. Familiekapitalen worden opgeofferd om de lange en gevaarlijke reis naar Amerika te ondernemen. Wij van Erkenbrand weten – als een van de zeer weinigen in de westerse wereld – dat het succes van een natie voor het overgrote deel wordt bepaald door het volk dat binnen de grenzen woont. Jared Taylor plaatste daar onlangs een leuk videootje over waarin het succes van Indiërs in Afrika wordt toegeschreven aan het feit dat het Indiërs zijn, die niet hetzelfde volk zijn als de Afrikanen die van hun continent nu al eeuwen een corrupte, armoedige en gewelddadige ellende maken. Hetzelfde was bijvoorbeeld duidelijk te zien in Zuid-Afrika.

Me dunkt dat dit voor de NOS geen reden is om Afrikanen toe te bijten dat ze dan maar niet trots moeten zijn op hun volk of achtergrond. Gemakkelijker is het om de schuld te schuiven op blanken als zwarten falen en de absurditeit hiervan wordt slechts overtroffen door de gretigheid van links-progressieve Europeanen om deze schuld te omarmen.

Volgens Amnesty International loopt het percentage vrouwelijke migranten dat verkracht wordt tijdens de reis naar de VS tegen de 60% (!). Het laat zich raden dat het percentage mannelijke verkrachters onder deze migranten dus inderdaad aan de hoge kant ligt. Latino’s zijn sowieso een stuk crimineler dan blanken in de VS, al zijn ze niet zo crimineel als zwarten.

In het kielzog van de latina’s noemt de NOS ook even zwarten.

“De afgelopen jaren is er veel te doen geweest over de halftimeshow. Verschillende artiesten weigerden hun naam te verbinden aan de Super Bowl uit solidariteit met Colin Kaepernick, de quarterback die in 2016 en 2017 uit protest tegen politiegeweld en discriminatie van zwarte Amerikanen knielde tijdens het spelen van het Amerikaanse volkslied, voorafgaand aan een football-wedstrijd.”

Wat de NOS uiteraard niet vermeldt is dat er van dit politiegeweld en deze discriminatie in het geheel geen sprake is. Zwarten worden vaker opgepakt, maar dat is hun eigen schuld omdat ze ook crimineler zijn en hoe minder blanken in de wijk, hoe erger! Ze worden ook vaker neergeschoten bij arrestaties, maar dat komt omdat ze vaker verzet plegen bij hun arrestatie. Het percentage blanke arrestanten dat wordt neergeschoten omdat ze verzet plegen bij een arrestatie is vrijwel net zo groot als het percentage zwarte arrestanten dat wegens verzet neergeschoten wordt. Zwarte agenten schieten ook niet minder vaak op zwarte arrestanten dan blanke agenten. Aangezien de NOS wordt geacht een politiek neutrale omroep te zijn is het brengen van deze onzin als nieuws een absolute doodzonde! Miljoenen mensen zullen er hierdoor van overtuigd raken dat de Amerikaanse politie een soort Ku Klux Klan met petten in plaats van puntmutsen is, hoewel ook veel zwarten deel uitmaken van het Amerikaanse politiekorps. De getrainde en ervaren journalisten van de NOS moeten wel van de juiste feiten op de hoogte zijn, maar blijkbaar publiceren ze met vreugde onwaarheden als je er blanken zwart mee kan maken. Het moge duidelijk zijn dat de redacteuren van de NOS geen knip voor de neus waard zijn.

Vlagvertoon

Wie denkt dat de bodem van de beerput nu bereikt is heeft het mis. De NOS gaat nog verder de mist in.

“Dat werd nog even benadrukt toen J. Lo haar jurk met Amerikaanse vlag opende en er een Puerto Ricaanse vlag tevoorschijn kwam. “Die vlag was heel sterk”, zegt Rock. “Ze hebben gewoon hun momentum kunnen pakken. Dat vond ik echt wel mooi.”

Vlagvertoon is voor Nederlanders een doodzonde. Door een jas te dragen met een Nederlands vlaggetje op de mouw maak je jezelf al snel verdacht als fascist, racist of nationalist. Als bij een demonstratie Nederlandse vlaggen worden getoond doet ook de Antifa iets ongehoords: hun vagebondachtige leden komen in beweging! Slechts bij zorgvuldig geselecteerde gebeurtenissen mag de vlag gehesen worden, zoals bij het herdenken van de bevrijding. Verder is het hijsen van onze nationale driekleur iets ongehoords.

Het contrast met het prijzen van het tonen van een Puerto Ricaanse vlag had niet groter kunnen zijn. Nationalistische tendensen zijn uiteraard bijzonder prijzenswaardig zolang het maar niet-westerse volkeren betreft.

Conclusie

Het moge duidelijk zijn dat Erkenbrand, maar ook andere volksnationalistische groeperingen, nog veel werk te verzetten hebben. Veel mensen nemen dagelijks het nieuws tot zich via de website en de televisiejournaals van de NOS en nemen deze zwaar gekleurde lariekoek voor waar aan. De NOS wordt immers geacht neutraal te zijn, al blijkt hieruit wederom dat ze een grote voorkeur hebben voor niet-westerse volkeren waarvan ze daden prijzen die bij westerse volkeren tot alarmistische nieuwsberichten zouden leiden.

Beste lezer, u bent tot hier gekomen. Besef dat deze strijd ook u aangaat. U wilt zeer waarschijnlijk nog decennia in dit land wonen en uw kleinkinderen moeten ook over een eeuw nog een plekje op deze wereld hebben waar ze zichzelf kunnen zijn tussen hun gelijken. Dit bereikt u niet door u slechts te ergeren achter uw bureau of uw smartphone. Verspreid de artikelen van Erkenbrand en andere groeperingen van gelijke strekking zoveel mogelijk. Dit kunt u uiteraard ook anoniem doen zodat u geen problemen krijgt met uw omgeving of zelfs uw baan kwijtraakt! Het is strijden of ten onder gaan en u kunt meehelpen de tijdgeest weer de juiste kant op te buigen!

Jan de Scherprechter

1: gelijkheid in gevangenispopulatie, daklozenpopulatie of in aantal zelfmoorden wordt merkwaardig genoeg zelfs door de meest doorgewinterde feminist niet nagestreefd.

2: De zwarte, Democratische president Obama was vanzelfsprekend immuun voor dergelijke sneren.