“We zijn allemaal één ras, het mensenras”

3
439

Clown wereld wil koste wat kost het sprookje standhouden dat ras niet meer is dan een sociaal construct. Het idee is simpel: we doen met z’n allen alsof er geen verschillen bestaan tussen de mensenrassen, want dat is ooit verzonnen. Als we maar lang genoeg doen alsof er geen rassen bestaan, wordt de wereld vanzelf een betere plek.

Bleef het maar bij een sprookje. Een sprookje dat de aanhangers van clown wereld uitleefden door onder regelboog vlaggen te dansen. Met stralende gezichten, blij als spelende kinderen. Maar het is anders. Boosaardige clowns hebben onze blanke landgenoten aangeleerd dat zij slechte mensen zijn als zij de verschillen tussen de mensenrassen benoemen. Alsof het benoemen van deze biologische diversiteit meteen gelijk staat aan een oproep tot genocide. Op onze site zijn talloze artikelen te vinden over raciale verschillen bij mensen. Doen alsof die verschillen niet bestaan is absurd, bovendien gevaarlijk.

Hoe irrationeel het gelijkstellen van mensenrassen ook is, het tonen van het geloof in gelijkheid tussen mensenrassen is sinds zo’n beetje de jaren ’70 in Westerse landen een manier geworden om je te profileren en om te bewijzen dat je deugt. De strijd tegen racisme dient als een aflaat, waarmee andere zondes worden weggespoeld. Michael Jackson was een pedofiel die seks had met kinderen. Echter streed Michael Jackson tegen racisme, waardoor zijn muziek nog steeds veel wordt gedraaid op de radio. Vooral het nummer ‘Black or White’ hoor je regelmatig. De UEFA en de FIFA zijn maffiose organisaties vol corruptie, hebzucht en machtsmisbruik. Deze ontoelaatbare praktijken kopen de voetbalorganisaties af door bij moderne voetbalwedstrijden wat reclamespotjes te tonen met profvoetballers van verschillende raciale afkomst die zich, na hiervoor goed te worden betaald, verenigen in de strijd tegen racisme. Daarnaast zorgen de genoemde voetbalorganisaties voor wat reclameborden langs het veld met daarop een tekst die de meeste voetbalfans volkomen koud laat: ‘United Against Racism’.
Het ANC is verantwoordelijk voor de moord op ongeveer twintigduizend zwarte Zuid-Afrikanen. Duizenden kwamen om door middel van de barbaarse halsbandmoord. Het was allemaal geen punt bij vele van onze blanke landgenoten, aangezien het ANC daarnaast ook nog streed tegen een, in hun ogen, misdadig en racistisch regime, waardoor al het andere automatisch vergeven wordt.

Blanken in het bijzonder worden aangeleerd dat er geen verschillen zijn tussen mensenrassen. Vraag een willekeurige blanke student aan een universiteit of er verschillen zijn tussen mensenrassen en de kans is groot dat deze student zal antwoorden dat deze er niet zijn. “We zijn allemaal één ras, het mensenras”, zal het antwoord zijn. Enkelen zullen zelfs boos worden dat deze verboden vraag überhaupt gesteld wordt. Het irrationele geloof in gelijkheid is de basis voor het schouderophalend toekijken door onze blanke landgenoten als ze zien dat veel van de Nederlandse steden omvolken met niet-blanken met vreemde culturen.
Het begint met de grote steden en eindigt met heel Nederland als de demografische trend zich voortzet. Nederland ondergaat in zo’n scenario dan min of meer hetzelfde lot als Kosovo. De Serven lieten het in hun provincie Kosovo na tijdig de noodzakelijke demografische maatregelen te treffen om de catastrofale demografische transitie naar complete omvolking en overname te voorkomen. Ach wat maakt het uit, we zijn allemaal mensen, zullen onze schouderophalende blanke landgenoten zeggen in het geval dit Nederland zou overkomen.

Het maakt wel degelijk uit. Nederland heeft een unieke Germaans-christelijke cultuur. Germaans- christelijke Nederlanders hebben een hoogontwikkelde Noord-Europese samenleving opgebouwd. Vele exotische mensenrassen en vreemde culturen bezitten grofweg niet de kenmerken om meerwaarde te brengen aan onze samenleving, waardoor onze overheid deze vreemde invloeden sterk zal moeten beperken wil onze beschaving niet gaan degenereren. Helaas is in de afgelopen decennia al veel schade aangericht.

Soms denk ik daarom wel eens, zijn blanken werkelijk intelligenter dan bijvoorbeeld Congoleze junglebewoners? Zelfs deze jungle bewoners zouden niet zo stom zijn om uit het oogpunt van menslievendheid en humaniteit zichzelf te laten vervangen door totaal andere volkeren. Aan de andere kant denk ik dan ook, Noord-Koreanen hebben een gemiddeld IQ van boven de 100. Toch kunnen deze Noord-Koreanen zo bewerkt en gehersenspoeld worden dat ze daadwerkelijk geloven dat het communistische regime fantastisch is en dat dit regime Noord-Korea veel voorspoed geeft. Ik kan sommige van mijn mede blanken in dit perspectief zien als gehersenspoelde Noord-Koreanen.

Deze gehersenspoelde mensen kunnen niet bedenken dat het geen toeval is dat bijvoorbeeld geadopteerde zwarte kinderen vaker uitblinken in sport of trommelen en geadopteerde Chineesjes eerder naar de universiteit zullen gaan. Zij kunnen niet bedenken dat het geen toeval is dat de landen die bewoond worden met volkeren die een hoog gemiddeld IQ bezitten eerder welvarend zullen zijn en dat de landen die bewoond worden door volkeren die een laag gemiddeld IQ bezitten eerder onderontwikkeld zijn. Zoals iemands daden een expressie zijn van iemands karakter, zo zijn economieën en culturen als raciale expressies op te vatten.

Deze causaliteit is eigenlijk zo ontzettend simpel en voor de hand liggend dat ik niet kan begrijpen dat mensen het niet zien. Op een zoekmachine tikte ik in: Waarom is Afrika arm? Ik kwam uit op de website van Willem Wever. Als oorzaken worden genoemd: slecht bestuur, achterhaalde stamcultuur, epidemieën, burgeroorlogen én…… klimaatverandering. Lachwekkend, wat een clown wereld. Als afsluiter wordt nog uitbuiting door Westerse multinationals genoemd. Alsof de Chinese bedrijven die actief zijn in Afrika het ultieme toonbeeld zijn van ethische bedrijfsvoering zonder uitbuiting en met respect voor de mensenrechten. Enfin, Willem Wever negeert hier gewoon de olifant in de kamer, de raciale factor in het verklaren van armoede in Afrika.

Wie culturen als raciale expressies beschouwt zal de Europese architectuur, klassieke muziek, kunst en wetenschap zien als uitingen van kwaliteiten van het blanke ras. Dan kun je daarnaast ook de raciale factor zien in het ontstaan van de getto’s van Baltimore, de puinhopen op Haïti, de hyperinflatie van de Zimbabwaanse dollar, de ordelijkheid in Japan en de oplichterij van banken zoals Goldman Sachs. Als je deze blik eenmaal hebt verworven zul je weer waardering voelen voor het blanke ras en willen voorkomen dat dit speciale ras uitsterft of degenereert.

Met deze blik kun je juist ook de biologische en culturele diversiteit van mensen waarderen die er verder op de Aarde is. De indianen met hun wigwams. De Eskimo’s met hun iglo’s. De kliktalen van sommige Afrikaanse stammen. De Arabieren met hun gekke gewaden. De zelfverklaarde goeroes op kleedjes in India. De uitgestrekte Sawa’s in Azië. De verwevenheid van geavanceerde technologie met het dagelijkse leven in Japan.

Maar boven alles zul je van je eigen volk houden en zul je je realiseren dat het gewoon fijn is om vertrouwd onder je eigen mensen te zijn, waar je zoveel verwantschap mee voelt en in wie je zoveel herkenning ziet. Dat het prettig is om te kunnen bouwen op je eigen mensen en elkaar snel te begrijpen dankzij het kader van een gemeenschappelijke afkomst en cultuur. Dan komt ook het besef dat het ontzettend kwalijk is dat je eigen volk en cultuur van binnenuit zo wordt aangevallen en ondermijnd. Dan zul je willen doen wat in jouw macht ligt om het tij te keren, zodat uiteindelijk blanke naties weer excelleren en hun licht over de wereld laten schijnen.

3 COMMENTS

 1. Mooi bespiegelingen. De tragikomedie die nu in de Westerse wereld plaatsvindt is inderdaad onnavolgbaar, een absurd Theater georkestreerd door onze ergste vijanden. Hopelijk gaan jullie door en worden jullie steeds groter. Succes!

  Bezorgde moeder van 27

 2. Klopt deze zin?

  “Het ANC is verantwoordelijk voor de moord op ongeveer twintigduizend zwarte Zuid-Afrikanen”

  • Beste Jaap,

   zie het boek ‘People’s War: New Light on the Struggle for South Africa’ van Anthea Jeffery.

   mvg,
   Herman

Comments are closed.