Wat is het nut van een Soedanees?

2
1727

Rik van der Rakt was een 18-jarige man uit Nistelrode die in de vroege ochtend van 19 april 2020 werd vermoord, terwijl hij op weg was naar zijn werk. Hij werd van achteren aangevallen door een Soedanese asielzoeker met de naam Ayoub Abdallah Y. Deze had zich een paar minuten eerder verscholen in het struikgewas, kennelijk om een slachtoffer op te wachten. Toen Rik langsfietste sprong Y. tevoorschijn en stak een mes in zijn rug, waarmee hij de longen en slokdarm doorkliefde. Rik overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Ayoub Abdallah Y. ontkende betrokkenheid bij de dood van Rik en legde verschillende leugenachtige verklaringen af over het bloed op zijn kleding. Ontkennen was echter zinloos, want zijn aanwezigheid was op camerabeeld vastgelegd en het bloed op zijn kleding bleek afkomstig van het slachtoffer. De dader werd psychologisch onderzocht, hij bleek te lijden aan een psychose en moest als ontoerekeningsvatbaar worden beschouwd.

Y. werd begeleid door de gemeente. Vanwege de ophef huurde de gemeente een onderzoeksbureau in die vaststelde dat de gemeente geen schuld had. Het probleem zou de privacywetgeving zijn, waardoor de gemeente niet wist dat Y. medicatie slikte en daardoor zijn situatie niet goed konden inschatten, toen zij hem een zelfstandige woning aanboden. Extra toezicht was achteraf beter geweest, want Y. was direct gestopt met het nemen van medicatie, nadat hij zijn nieuwe woning had betrokken.

Door naar de privacywetgeving te wijzen weet de gemeente ook wel dat de verontwaardiging zal doodlopen, want de medische geheimhoudingsplicht gaat niet veranderen door deze zaak. Het is slechts een deflectie, een afleiding van het werkelijke probleem.
Voor wie de zaak heeft gevolgd zal opvallen dat niemand de fundamentele vraag stelt waarom deze Soedanees zich überhaupt in Nederland bevond. Economische redenen kunnen het niet zijn, want het is al lang bewezen dat een asielzoeker onder de streep niets oplevert. Onder Afrikaanse migranten zijn de werkloosheidspercentages zelfs het hoogst, ook na jarenlang verblijf, tot wel 70%. Het moge duidelijk zijn dat niemand deze Soedanees een status, een inkomen en een woning geeft om economische redenen.

Het gemiddelde IQ van een Soedanees is 71, wat in een hoogtechnologische maatschappij als de onze nauwelijks genoeg is om zelfstandig te kunnen functioneren, zelfs als je de taal spreekt. Mensen met zulke lage intelligentie raken makkelijk overbelast, wat allerlei sociale en psychische problemen geeft. Bij Afrikanen zoals Y. komt psychose 500% vaker voor. Wie werkelijk met Afrikanen is begaan, doet er alles om hen in Afrika te houden, waar ze kans maken en ze thuishoren.

De waarheid is dat Ayoub Abdallah Y. rondliep in Oss omdat er een bewust beleid is om Nederland en Europa te ‘diverser’ te maken, dat wil zeggen minder blank. Types als Frans Timmermans zeggen dat gewoon. Dat dit doden kost, nemen zij op de koop toe en lijkt zelfs deel van het plan te zijn. De dood van Rik van der Rakt was te voorkomen geweest. Zijn dood valt de gehele bestuursketen aan te rekenen, van hoog tot laag: in de eerste plaats de genocidale bureaucraten aan de top, aangevuld met de minister van Veiligheid en Justitie, de IND-medewerker die Y. een verblijfsstatus gaf en tenslotte de burgemeester die hem toeliet in zijn gemeente. Zij dragen schuld, zij hebben bloed aan hun handen.

Y. zal niet terugkeren in de Nederlandse samenleving. Hij zal een TBS behandeling ondergaan en daarna uitgezet worden. De gemiddelde TBS behandeling duurt 8-9 jaar maar omdat uitzetting lastig is, kan het makkelijk langer duren. Met een prijskaartje van bijna 500 euro per dag hebben we het over behandelkosten die zullen oplopen tot circa 17-18 miljoen euro. Wat precies krijgt Nederland daarvoor terug? Wat krijgen de ouders van Rik terug? Deze waanzin moet ophouden.

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
DELFI MEDIA
Gast
1 jaar geleden

Elke misdaad van niet-blanken tegen blanken is een daad van oorlog en psychologische massa-terreur in de verborgen asymmetrische en genocidale guerrilla-oorlog tegen blanken.
Elke misdaad van niet-blanken tegen blanken zou idealiter bestraft moet worden als een oorlogsmisdaad.

Aan de omvolkers
Gast
1 jaar geleden

Delfi,
Ik ben het wel met je eens, maar dan moeten we wel duidelijk hebben wie de misdadiger is.
Het is duidelijk wie de messteken toebracht.
Maar wie is de misdadiger?
Is dat de Soedanees met een laag IQ, trauma’s en psychosen die per ongeluk is beland in een samenleving die hij niet kan begrijpen?
Of ligt de werkelijke schuld bij alle schakels die de steekpartij hebben gefaciliteerd?
– De ‘iedereen is gelijk’ mensen,
– De ‘welkom in mijn land’ mensen,
– De COA directeur die de toekomst van onze kinderen verpatst voor persoonlijk gewin,
– Alle bedrijven die profiteren van het COA,
– Alle colleges van B&W die hun begroting kloppend konden krijgen door hun inwoners, ondanks hun protesten, bloot te stellen aan alle ellende en gevaren,
– Alle politici, Kamerleden en Ministers die om wat voor reden dan ook mee (willen) werken aan de omvolking, bijvoorbeeld door zich niet te verzetten,
– De EU die opzettelijk de buitengrenzen niet bewaakt,
– Alle NGO’s met hun dubieuze financiers,
– Alle bezoekers aan de commissies waar de elite op ondemocratische wijze onze toekomst bepaalt.
Zonder hun hulp had Rik van der Rakt nu nog geleefd.