Scott Roberts, pessimist of realist?

1
1374

De Amerikaanse nationalist en blogger Scott Roberts houdt zich al 15 jaar bezig met het maken van video’s over nationalistische thema’s. In de gouden begintijd van YouTube bereikte hij met zijn kanaal tienduizenden kijkers, maar door de censuur moest hij naar elders uitwijken. Zijn belangrijkste medium is op dit moment Bitchute, waar hij een bescheiden 850 volgers heeft.

Op zijn kanaal behandelt Roberts ontwikkelingen in de Amerikaanse maatschappij en politiek die hem zorgen baren. Zijn boodschap is geen vrolijke: hij schetst een inktzwarte toekomst voor de Verenigde Staten en met name voor de blanke bevolking. Zijn schrikbeeld is een joods-communistische machtsovername, een herhaling van de Bolsjewistische Revolutie, maar dan op Amerikaanse bodem.

Zijn video’s hebben hem allesbehalve populair gemaakt bij het gefinancierde deel van extreemlinks. Roberts is meermalen doelwit geweest van ‘doxxen’, het openbaar maken van zijn woonadres of andere privé-gegevens. Naar eigen zeggen ontvangt hij doorlopend dreigbrieven en dreigtelefoontjes. Om in zijn levensonderhoud te voorzien kweekt hij zwammen die hij als delicatesse verkoopt.

Je moet het hem nageven, de 49-jarige Roberts weet van geen ophouden, hij gaat stug door met het verspreiden van zijn boodschap. Het is zijn hoop dat er een kritische massa ontstaat die zich wil losmaken van de rente slavernij en het dagelijkse spervuur anti-blanke propaganda. Volg Scott Roberts’ kanaal op Bitchute en trek zelf de conclusie of hij een pessimist is of een realist.

https://www.bitchute.com/channel/OGYzVRoJSIIc/

https://www.bitchute.com/channel/OGYzVRoJSIIc/

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Theo Sparrendans
Gast
8 maanden geleden

Hij kaart iets aan dat me al vaker is opgevallen…

Lui als ons weten dat we gelijk hebben, maar we hebben er niks mee te winnen om gelijk te hebben en zouden het liever mis hebben.

De andere kant maskeert het gebrek aan feitelijk gelijk met emotionele tirades en harder schreeuwen om ons te overstemmen.
Hun kant heeft alles te winnen met hun gelijk ‘krijgen’