Rassenrellen

1
1992

De rellen van etnische ‘minderheden’ (een woord al niet meer van toepassing op een groeiend aantal Europese steden, waar ze de meerderheid vormen) beginnen structurele vormen aan te nemen. De intervallen tussen de rellen worden korter, terwijl de bereidheid om grof geweld te gebruiken toeneemt. De gevoeligheid om te rellen lijkt ook te zijn toegenomen. Was in 2005 de dood van twee Algerijnse kruimeldieven die op de vlucht voor de politie geëlektrocuteerd werden in een transformatorhuisje nog het lont in het kruitvat, bij de meest recente rassenrellen in het Belgische Luik was alleen de arrestatie van een zwarte vrouw al genoeg reden voor de hordes niet-blanken om het stadscentrum af te breken.

Deze rassenrellen doen zich voor in ieder Europese land dat zich richting multiculturalisme heeft laten manoeuvreren. Dat wil dus in feite zeggen, vrijwel geheel Europa. Het is triest, maar veel blanken kunnen door decennia van desinformatie nog niet zien wat zich voor hun ogen afspeelt, namelijk niet-blanken die een aanval doen op de nog grotendeels blanke politie, die zij beschouwen als een vertegenwoordiger van hun blanke gastland. Wie wel zijn kritische vermogens heeft behouden ziet gewoon voor wat het is: anti-blanke rassenrellen.

Kunnen we er wat mee? Op het eerste gezicht niet, met lede ogen zien we hoe onze volksgemeenschap steen voor steen wordt afgebroken. De pijn wordt groter met het besef dat het een verschijnsel is dat voorkomen had kunnen worden, als we een ander regime hadden gehad. Maar vanuit het perspectief van de acceleracist is het een ander verhaal. Deze rassenrellen zijn een heel zichtbare uiting van mislukt multiculturalisme. Het maakt het ontkennen van de niet-blanken kwestie steeds lastiger, tot het iets is dat alleen de meest stupide, gehersenspoelde of psychopate mensen zich nog kunnen veroorloven. Als ontkennen niet meer langer mogelijk is, kan verandering plaatsvinden.

De houding van de elite houdt het midden tussen zelfgenoegzaamheid en sadisme. Nu nog wel. Dit zal niet veranderen zo lang hun methode blijft functioneren. Zij creëren zelf problemen (stikstof, covid, integratie etc) die zij claimen op te lossen, waarna zij alle lof ontvangen. Deze methode voeren zij uit zonder besef of rekenschap van de gevolgen voor u of mij. Nu de woede groeit en de bevolking loskomt van de reguliere media kanalen zal het meer en vaker consequenties hebben voor de mensen achter de knoppen. Dit punt komt snel dichterbij, maar het zal eerst erger moeten worden voor we ons kunnen ontdoen van de huidige anti-blanke elite.

Europa laadt op voor de perfecte storm.

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Omvolking = Genocide
Gast
1 jaar geleden

En bij deze aanvallen op onze blanke cultuur, halen mensen hun schouders op.
En bij de 400.000.000.000 die dit kost, halen mensen hun schouders op.
En bij het landschap en steden die worden volgebouwd, halen mensen hun schouder op.
En bij de dystopische toekomst die ze voor hun kinderen creëren, halen ze hun schouders op.

Want Nederlanders hebben andere dingen aan hun hoofd.
“wat is er op Netflix vanavond?”