Pedofilie/-seksualiteit en nieuwe pogingen tot normalisatie

0
911

https://www.youtube.com/watch?v=5Q6pDGNQw3I

Gisteren las ik artikelen over een Duits echtpaar dat hun zoon misbruikte en verkocht aan pedofielen om te misbruiken in een afschuwelijke vorm van gedrag dat het beste aangeduid kan worden als Post-Weimar. Een andere reden om dit artikel te schrijven is dat ik recent werd gewezen op de pagina over pedofilie van Wikipedia. Wikipedia is zoals u ongetwijfeld bekend is al jaren een van de meestgebruikte websites, in welke taal dan ook, ter wereld. Desalniettemin zit er dit keer een opmerkelijk verschil tussen de Nederlandse pagina en bijvoorbeeld de Engelstalige, Duitstalige of Franstalige pagina. De laatste drie talen openen met een benoeming van de DSM-IV of DSM-V code. Een handboek dat sinds 1952, toen de eerste editie uitkwam, geldt als standaardwerk binnen de psychiatrie. De Nederlands pagina laat pedofilie onder de noemer seksuele en genderdiversiteit vallen. Bovendien schrijft de pagina bijzonder neutraal over wat pedofilie is.

Wat opvalt aan andere artikelen over pedofilie? Behartigers van de pedofielenkwestie hanteren dezelfde argumenten als dat behartigers van de homofielenkwestie dit deden. Om ze op een rij te zetten:

-”men wordt zo geboren en men kan niet veranderen.”

-”het komt in de natuur voor, ook onder andere dieren.”

-”pedofilie komt voor in vele oude culturen.”

-”de bewering dat een lichamelijke intieme relatie tussen ouder en kind schade toebrengt aan het kind is overtrokken”

-”seks tussen een volwassene en een kind met wederzijdse instemming kan juist gunstig zijn voor het kind.”

-”veel van de vooraanstaande homoseksuelen uit het verleden waren eigenlijk pedoseksuelen.”

-”mensen zijn tegen intergenerationele seksualiteit d.w.z. grote leeftijdverschillen vanwege ouderwetse sociale standaarden, puriteinse seksuele fobieën en heteroseksuele en traditionele onverdraagzaamheid.”

-”het gaat hier slechts om een andere vorm van vrijheidsbeleving en liefdesuiting.”

-”God maakt geen fouten, je luie oog is geen fout dus pedoseksualiteit is dat ook niet.”

-”Ik en mensen zoals ik vallen slechts op kinderen, we willen niet daadwerkelijk seks met kinderen.”

Michael L. Brown, auteur van het boek ‘A Queer Thing Happend to America’ schrijft het volgende: “Psychiaters van naam die van doorslaggevend belang waren in het schrappen van homoseksualiteit uit de lijst van mentale stoornissen van de American Psychiatric Association in 1973 zijn ook nu actief bezig om pedofilie te schrappen als mentale stoornis. Niet slechts om te rechtvaardigen dat kinderen misbruikt kunnen worden, maar juist om duidelijk te maken dat het geen mentale stoornis betreft.”

Robert R. Reilly, auteur van het boek ‘Making Gay Okay: How Rationalizing Homosexual Behaviour is Changing Everything’: “We hebben ons verblind voor de connectie tussen seksueel misbruik en de ontbinding van het Amerikaanse gezin, wat te zien is in deze resultaten: vanaf 2010 vertegenwoordigen ouders met kinderen nu slechts 20 procent van de Amerikaanse huishoudens, volgens het US Census Bureau. 19-35 procent van de kinderen bevindt zich in eenoudergezinnen; seksuele criminaliteit is sinds 1994 met meer dan 200 procent toegenomen op openbare scholen; er is een steile toename van buitenechtelijke geboorten (nu 40 procent van alle geboorten), 60 procent van de Afro-Amerikaanse kinderen wordt buiten het huwelijk geboren; ongeveer 50 procent van de huwelijken eindigt in een scheiding, er zijn gemiddeld ongeveer één miljoen abortussen per jaar, of 55 miljoen sinds 1973; en onze cultuur is op brute manieren verdierlijkt. Desalniettemin heeft misbruik van seksualiteit onze samenleving zo gecorrumpeerd dat niemand het als een belangrijke oorzaak van onze degeneratie noemt.”

Nog een keer Reilly: “Als iemand de universele mensenrechten probeert toe te passen voor iets dat slechts betrekking heeft op een bepaald deel van de mensen, dan kun je er zeker van zijn dat ze het idee van mensenrechten ondermijnen.”

De wetenschap heeft nooit zoiets kunnen vinden als genen die op zichzelf een sluitende verklaring geven voor seksuele geaardheid. Genen spelen zeker een rol, net als hersenstructuur, hormonen, sociale invloeden, maatschappelijke invloeden, culturele invloeden, milieu, media en voedsel. Laat dit nu net zijn wat ieder mens maakt tot wie hij of zij is.

Het is opvallend dat er gekozen wordt voor het natuur of genenargument door behartigers van LGBT+. Omdat het wetenschappelijk onderbouwd zou zijn moet beleid aangepast worden om LGBT+-mensen tegemoet te komen. Natuur en genen zijn in diezelfde ogen nooit een valide argument voor raciale kwesties. Ras zou, als het bestaan ervan al geaccepteerd wordt een sociaal construct zijn, een verzinsel uit de 19de eeuw, voortkomen uit klimaatomstandigheden, een instrument zijn om blanke machtsstructuren op te richten en in stand te houden of een product van toevallige chaos in de evolutie zijn. Dit selectieve winkelen in wetenschap maakt duidelijk dat het deze mensen niet om wetenschap, feiten of rationaliteit gaat, maar om het verwerven van privileges en een gunstige maatschappelijke positie voor de eigen achterban ten koste van andere mensen.

Als je zegt dat zowel homoseksualiteit als pedoseksualiteit door genen of de natuur komt, dan kun je niet vóór het een en tegen het andere zijn. Moraliteit is universeel, ook hier kun je niet selectief in gaan winkelen. De acceptatie van homofilie/-seksualiteit is een glijdende schaal richting acceptatie van pedofilie/-seksualiteit. Waar houden we op? Is de afschuw van dierenseks straks ook een uiting van ouderwetse sociale standaarden, puriteinse fobieën, seksuele fobieën en heteroseksuele en traditionele onverdraagzaamheid? Lacht u maar, ooit was de suggestie dat de acceptatie van homofilie/-seksualiteit werkelijkheid zou worden ook niet meer dan een bizar angstbeeld “wat nooit zou gebeuren.”

Volgens sommigen leven we in een pedocratie. Een machtige elite van chantabele personen in o.a. de politiek, nieuwsmedia, de entertainmentsector, juristen en bankiers, die de samenleving aan wil zetten tot verlies van zeden, verlies van moreel besef en algehele verloedering middels transgressie: het toedienen van prikkels die ons ertoe aanzetten om onze eigen grenzen steeds verder te verschuiven en uiteindelijk te doen vervagen. Deze vaak etnisch of religieus geïnspireerde groep mensen zou een klimaat willen creëren waarin het grote publiek steeds ontvankelijker wordt voor het verlagen of vrijgeven van leeftijdsgrenzen m.b.t. seksuele handelingen. Critici van de pedocratie-theorie noemen deze QAnon en Pizzagate-theorieën schadelijk, onwaar, lasterlijk, feitenvrij en krankzinnig.

Vraagt u zich af, wie zaten er achter het decennialange seksuele misbruik van kinderen in Rotherham, Telford, Rochdale, Derby, Bristol, Newcastle en Halifax? U zult veel Arabische, Pakistaanse en Somalische namen tegenkomen van veroordeelden. Wie hebben echter jarenlang toegekeken, gebagatelliseerd en dit soort zaken onder het tapijt geveegd? Dit gebeurt niet enkel in Groot-Britannië. Nederland spreekt een woordje mee.

Zolang we seks blijven zien als een mechanische activiteit, gelijk aan een overeenkomst met een brein dat werkt als een receptor die steeds extremere prikkels nodig heeft om opgewonden te raken en te ontsnappen aan verveling zal normalisatie van wat niet normaal is voortgaan. Zolang we seks niet als een veruitwendiging van onze mystieke, spirituele hunkering naar liefdevolle, betekenisvolle erotiek zien zullen allerlei seksuele stoornissen goedgepraat worden. We zullen dan telkens in een staat van verdoving van ‘incident’ naar ‘schandaal’ naar ‘escapade’ strompelen, ach en wee roepen en doorgaan met onze levens terwijl de steeds rauwere werkelijkheid ons verminkt en vermaald in zijn tijdloze kaken.

Isengrim

 

Bronnen (bronnen die in de tekst zelf een oranje kleur hebben kunt u aanklikken om te lezen)

https://www.metroweekly.com/2018/07/tedx-speaker-argues-that-pedophilia-should-be-accepted-as-an-unchangeable-sexual-orientation/

https://www.nytimes.com/2014/10/06/opinion/pedophilia-a-disorder-not-a-crime.html

http://articles.latimes.com/2013/jan/14/local/la-me-pedophiles-20130115

https://www.huffingtonpost.co.uk/entry/magnus-hirschfeld-advanced-lgbt-rights-in-the-1800s-his-pioneering-work-mustnt-be-forgotten_uk_5a8c22c7e4b09fc01e03821f?guccounter=1&guce_referrer_us=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_cs=0HAIA3iKbMAcgDRQPMr6AA

https://www.washingtonpost.com/wp-srv/style/longterm/books/chap1/queerscience.htm??noredirect=on

https://www.telegraph.co.uk/comment/10948796/Paedophilia-is-natural-and-normal-for-males.html

https://www.bbc.co.uk/bbcthree/article/3216b48d-3195-4f67-8149-54586689ae3c

https://www.bbc.co.uk/bbcthree/article/1f4c71a6-1359-4241-9f91-7b0a1b5ac9a0

https://www.theguardian.com/society/2013/jan/03/paedophilia-bringing-dark-desires-light

https://www.independent.co.uk/news/paedophilia-sexual-orientation-straight-gay-criminal-psychologist-child-sex-abuse-a6965956.html

https://www.independent.co.uk/voices/not-all-paedophiles-are-bad-people-we-need-to-have-a-sense-of-proportion-a6704201.html

https://www.thedailybeast.com/what-science-reveals-about-pedophilia

https://www.thecut.com/2017/02/salon-shouldnt-have-unpublished-its-pedophilia-article.html

https://www.nrc.nl/nieuws/2014/05/27/een-op-drie-nederlandse-kinderen-maakt-seksueel-geweld-mee-a1424730

https://www.nrc.nl/nieuws/2016/06/14/leven-op-de-rem-1625487-a1507038

https://www.nrc.nl/nieuws/2014/05/21/je-hebt-allerlei-soorten-pedofielen-1381980-a895917

https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/-pedofielen-bestaan-blijven-bestaan-en-hier-moeten-we-mee-leren-leven-~b4561a0b/

https://www.volkskrant.nl/mensen/toen-was-pedofilie-nog-heel-gewoon~ba67711a/

https://www.volkskrant.nl/wetenschap/begrip-voor-van-pedofilie~bb67620a/

https://www.rtlnieuws.nl/nederland/is-een-pedofiel-ziek-dit-moet-je-weten-over-pedofilie

https://www.ad.nl/binnenland/overheid-heeft-pedofilie-jarenlang-gedoogd~a870a359/

https://www.trouw.nl/home/pedofilie-is-geen-ziekte-maar-een-geaardheid~a3ca5545/

https://www.trouw.nl/cultuur/in-het-hoofd-van-de-pedoseksueel~a3be4b0b/

https://www.groene.nl/artikel/pedofilie-kun-je-managen

https://www.vice.com/nl/article/mv8w8x/ongemakkelijke-vragen-over-pedofilie

https://joop.bnnvara.nl/opinies/maak-pedofilie-bespreekbaar

https://www.youtube.com/watch?v=MHITCR_f1O0

https://www.youtube.com/watch?v=BYdhmsc0wkg

https://www.americanthinker.com/blog/2017/09/normalizing_pedophilia.html

https://allthatsinteresting.com/helmut-kentler-pedophilia-experiment

https://www.redstate.com/streiff/2016/01/11/road-normalizing-pedophilia/

https://www.expreszo.nl/mam-groot-probleem-val-op-jonge-jongens/

https://www.sott.net/article/375837-Normalization-of-Pedophilia-Psychopaths-Try-to-Recreate-Society-in-Their-Own-Image

https://nl.sott.net/article/2393-Pedocratie-achter-de-schermen-wordt-hard-gewerkt-aan-acceptatie-pedofilie

https://archive.is/xVLcB

https://archive.is/uYktz