Over het begrip gastauteur

1
2360

Beste lezers,

Sinds enige tijd treft u op de webpagina bijdragen van gastauteurs. Dit heeft geleid tot vragen, recent over het zogeheten ‘rechtsrock’-artikel. Artikelen van een gastauteur zijn het beste te beschouwen als een ingezonden lezersbrief richting een krant. De opvattingen verwoord in artikelen van een gastauteur zijn voor rekening van de gastauteur en vertegenwoordigen niet de zienswijze van Studiegenootschap Erkenbrand.

Op onze webpagina wil Studiegenootschap Erkenbrand een platform bieden aan diverse auteurs die een nationalistische boodschap willen delen. De auteurs kunnen onderling verschillen van ideologie en opvattingen en soms zullen er artikelen verschijnen die een deel van onze lezers slecht bevallen en welke andere lezers juist goed kunnen bekoren.

We wensen onze lezers nog veel leesplezier, ontwikkeling en discussie toe. Voel je eveneens vrij om via bekende weg artikelen in te zenden en om te reageren onder artikelen.

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 jaar geleden

[…] Erik Brand (gastauteur)Ter info: de opvattingen van een gastauteur zijn niet altijd de opvattingen van Studiegenootschap Erkenbrand, zie ook hier. […]