Oswald Mosley over Multiculturalisme

0
112

“Maar we wezen het al uit! Het beleid dat destijds werd gevoerd, was gedoemd om in een ramp te eindigen. Ze spraken over iets wat ze ‘de multicultuur’ noemden – wat slechts een universele mix was; pak de mensheid, schud het door elkaar en wie weet wat er in hemelsnaam uitkomt. Ze wilden af van wat bestond; alle grijze mensen op de wereld die de prachtige diversiteit haten van de menselijke ontwikkeling, ze wilden altijd al af van het natuurlijke, het nobele en het mooie! Ze wilden er vanaf, ze wilden de natuur zo grijs als henzelf maken! Het was hun diepe instinct. We waren daar altijd al tegen. We zeiden: ‘Nee, het zal niet werken en het is ook niet wenselijk dat het zal werken!’ We kunnen in vrede en vriendschap leven, naast elkaar in aparte landen en aparte ontwikkelingen, maar we kunnen niet een mix van volkeren en rassen hebben die sterk verschillen en uiteenlopend zijn; het zal tot niks anders leiden dan problemen –

Dit beleid van mixen, wat betekent het eigenlijk? Het betekent geen ‘vrijheid’, het betekent geen ‘broederschap’ of wat er ook voor een onzin wordt geleerd. Dat is slechts een masker voor een van de ‘invloedrijke krachten’ hier op aarde om de mensen te exploiteren in de toekomst, zoals ze ook al in het verleden hebben gedaan. Iedereen in deze zaal was oud genoeg om het te zien, voor de oorlog, iedereen weet wat er is gebeurd! Hoe de financiële machten in de jaren 30 naar die achtergelegen landen gingen; naar India in het koninkrijk, naar Hong Kong, naar Japan en naar China – en deze mensen uitbuiten omwille van de productie van goedkope goederen! – Welke de grote industrieën in Europa en Groot-Brittannië vernielden, waardoor Lancashire failliet ging in de katoenhandel en Yorkshire failliet ging in wolhandel! En deze arme zielen werden geëxploiteerd voor een salaris van een paar shillings per week, en met welk doel? Om Londen en New York in staat te stellen dikkere winsten te laten maken!

Dat is waarom het gedaan werd, dat was hun hele doel. En met welk resultaat? China is in de armen van het communisme gegooid; de grootste bevolkingsgroep op aarde simpelweg als een cadeautje gegooid naar het communisme. Als je mensen zo behandeld is dat het enige mogelijke resultaat. Als er niemand is om ze te redden, niemand om ze te helpen en ze simpelweg in armoede gemalen worden, in zweten en uitbuiting, wat kun je anders verwachten behalve dat ze communistisch worden zoals ze hebben gedaan. En dan al die landen die uitgebuit zijn, weg en aan de kant gegooid door het financiële systeem en nu het slachtoffer worden van communisme? De financiële wereld zoekt naar nieuwe exploitatievelden! Naar waar richten ze hun blik dan? Als de oude mensen uitgeput zijn, wanneer een boel van die arbeiders doodgingen door slechte voeding en verschrikkelijke ziektes in hun sweatshops, of wanneer ze hun exploitatievelden hebben uitgebuit – waar richten ze zich dan nu naar toe?: Nieuwe weides, nieuwe bossen, vers maagdelijk land! En dan hijsen ze de Britse rijksvlag of een andere vlag van Europa, waar jij toestaat dat deze dingen gebeuren zoals we dat ook al in het verleden hebben gedaan. En die arme zielen zullen worden uitgebuit en geëxploiteerd in Afrika, net zoals die andere arme zielen in China, India en Japan. Een groot nieuw veld van sweatshops dat weer geopend kan worden, zodat de Industrieën die vandaag in Groot-Brittannië zijn geopend weer vernietigd kunnen worden zoals de oude industrieën die ten onder gingen. Gesimplificeerde en gerationaliseerde machines met een paar blanke surveillanten – en dan de massa’s goedkope gekleurde arbeiders; van het land geplukt om te zweten en in de sweatshops gestopt zodat ze kunnen werken totdat ze hun longen eruit hoesten met tuberculose, totdat ook zij op de schroothoop van de sweatshops belanden. Is Groot-Brittannië dat waardig? Is dat de toekomst van Europa? Moet deze competitie georganiseerd worden binnen in onze Europese broederschap? Die Sweatshops van Afrika brengen in onze Europese beschaving? Zodat het ene financiële deel van Europa het kan gebruiken tegen een  financiële deel ergens anders in Europa? De gehele grote centrale financiële macht van de wereld die nu is geswitcht naar Londen, naar Wall Street, New York zal ook daar via zijn geld en rijkdom keer op keer zijn invloed uitoefenen op de politiek. Totdat, zoals je ziet vandaag, het kinderlijke nonsens is om te zeggen dat een Britse overheid Groot-Brittannië leidt. Het heeft niks te maken met de Britse overheid of het Britse volk! De overheid van de wereld is de financiële overheid, de macht van geld en geld alleen!”

Vertaling en transcriptie door ~Herakles

https://www.youtube.com/watch?v=U974JvNe56o