Ontmand Nederland: de Verkiezingsuitslag

2
705

De uitslag van de verkiezingen van 15 maart was teleurstellend. Wat kunnen we doen?

Nationalisten beseften wel dat de PVV door de andere partijen uitgesloten zou worden van de macht, zelfs al zou ze vijftig zetels behalen. We hadden niet de verwachting dat nationalisten meer directe macht zouden krijgen. Wel hoopten we dat het nationalistisch sentiment in Nederland sterker was geworden, en dat zich dit zou vertalen in meer zetels voor de PVV en FvD.

Positief is dat de partij van Baudet in de kamer is gekomen. Daarentegen behaalde PVV veel minder zetels dan in de tussentijdse peilingen voorspeld. Daarin stond de PVV soms op wel 35 zetels. Het werden er 20, een kleine winst van vijf zetels. Het gebeurt bijna altijd bij de PVV dat de uitslag lager uitvalt dan verwacht, en dat veel virtuele zetels tijdens de peilingen niet omgezet worden in echte zetels tijdens de verkiezingen.

Dit keer waren er echter vele redenen om een nationalistische doorbraak te verwachten. De schandalen van Rutte waren ontelbaar: hoe hij was omgesprongen met het Oekraïnereferendum, het neerhalen van de MH17, de aanslagen door moslimterroristen, de immigratiegolf, de uitgelekte geheime immigratiedeal met de Turken, enzovoort. Voeg daarbij de duizenden Turken die vlak voor de verkiezingen in Nederland aan het rellen sloegen, en zo de Turkse kolonisatie van ons land overduidelijk belichtten, en de ondergang van de VVD had onvermijdelijk moeten zijn.

Maar kennelijk laten mensen zich in hun stemgedrag nauwelijks leiden door het programma of de (wan-)prestaties van een partij. Mensen hebben een bepaald levensgevoel, en stemmen waarschijnlijk op een politicus of partij die hen een gevoel geeft dat bij dit levensgevoel past. Het gevoel dat de PVV overbrengt is een gevoel van verzet, van met de vuist op tafel slaan, en zeggen dat het zo niet langer gaat. Dit past kennelijk niet bij het levensgevoel van veel Nederlanders.

Het lijkt alsof moslims de ene aanslag naar de andere kunnen plegen, de Nederlander durft niet te reageren. Hij durft het niet eens op te merken. Zelfs als hij serieus bedreigd wordt, gaat hij door met ‘polderen’. Hij presenteert dit als ‘redelijk’, maar het lijkt meer op lafheid.

In de nationalistische oppositie tegen het systeem wordt vaak gesproken over metapolitiek. We willen een tegencultuur scheppen, om zo invloed uit te oefenen op een samenleving waarin nationalisten nog geen directe politieke macht bezitten. Verander eerst de cultuur van de samenleving, dan zal de politiek volgen. Wil dit project slagen, dan moeten we heel precies bepalen wat het centrale probleem is van de huidige cultuur, en daar tegeningaan.

Gezien het gebrek aan effect van de Turkse rellen op de verkiezingsuitslag, denk ik dat een heel belangrijk deel van het probleem ligt in het levensgevoel en zelfbeeld van de huidige blanke Nederlandse man.

Jack Donovan beschrijft in zijn boek ‘The Way of Men’ de rol van de man vanuit de evolutie als volgt: de man is degene die de lijn trekt in het zand, die zegt: ‘Tot hier en niet verder’, en die, wat er ook gebeurt, die grens verdedigt. Dit is een mentaliteit die bij de huidige Nederlandse man vaak totaal ontbreekt. De juiste reactie op de Turkse rellen zouden tegendemonstraties zijn geweest, of minstens een stem op Wilders. In plaats daarvan stemden de mannen in grote meerderheid op de zachte heelmeesters van het partijkartel. De stinkende wonden bleven.

Waar komt deze slappe houding vandaan? Het antwoord lijkt me duidelijk in het feminisme te liggen.

Feministen hebben door voortdurend drammen de blanke man zo ver gekregen dat hij vrouwen bijna al zijn natuurlijke macht heeft afgestaan. De wetten betreffende echtscheiding reflecteren bijvoorbeeld nog de oude situatie waarin een huwelijk alleen geforceerd ontbonden kon worden met een zwaarwegende reden, en de vrouw veel afhankelijker was van de man. Deze wetten stellen een vrouw nu in staat een man kaal te plukken en hem van zijn kinderen te beroven, zelfs al ligt de schuld voor de breuk bij haar.

Nog belangrijker is echter de onderwaardering en zelfs regelrechte demonisering van typisch mannelijke trekken zoals competitie, mannenbonden (‘gangs’), doelgerichtheid, zakelijkheid en agressie. Als het tenminste blanke mannen zijn die deze trekken vertonen… Feministen zeuren over ‘toxic masculinity’, maar het is niet te sterk om hun subversieve gedrag als ‘toxic femininity’ te betitelen.

Onze tegencultuur zal dus duidelijk een anti-feministische inslag moeten hebben, en daarnaast een positief-mannelijke inslag. De blanke man moet weer leren de lijn in het zand te trekken, en deze grens te verdedigen, koste wat het kost. Het ligt niet aan een gebrek aan informatie of redelijk inzicht dat hij niet reageert op de dagelijkse provocaties aan de Nederlandse bevolking, en dat hij niet eens zijn stembiljet anders invult als Turken hun kolonisatie van zijn land duidelijk ten toon spreiden. Zijn mannelijkheid ligt diep begraven onder de stinkende afvalberg van het feminisme.

Hoe kunnen we een positief-mannelijke cultuur verwezenlijken? Voor veel mannen is de film ‘Fight Club’ een inspiratie. Fysieke competitie tussen mannen, het vormen van mannenbonden (‘gangs’), krachttraining enzovoort. Het maken en verspreiden van positief-mannelijke memes past ook in deze opzet. Het belangrijkste is echter de mentaliteit, want hoeveel sterke mannen worden niet overheerst door hun vriendin?

In het algemeen moeten seks, vrouwen, en zeker de verwikkelingen in een relatie, altijd ondergeschikt worden gemaakt aan het algemeen belang van het nationalisme. Verder is het goed de vrouwelijke seksualiteit onverbloemd in beeld te hebben. De boeken en websites van de zogenaamde ‘Pick Up Artists’ kunnen hierover veel informatie geven. Het is niet de bedoeling om hen na te volgen in het najagen van betekenisloze seks, maar het besef hoe een vrouw seksueel in elkaar zit kan helpen fouten te voorkomen in de relatie met een vriendin.

Verder is het belangrijk het feminisme bij elke gelegenheid die zich voordoet af te kraken en belachelijk te maken. De hysterische ‘Social Justice Warriors’ bieden hiervoor volop de gelegenheid. Of het nu gaat om mutsen met een vaginamuts op hun hoofd of een presidentskandidate die haar geslacht als voornaamste kwalificatie presenteert, keiharde spot is het juiste antwoord. Ook mannen die op de feministische wagen zijn gesprongen moeten niet worden gespaard, laat staan mannen die niet kunnen aanvaarden dat ze man zijn. Het maken en verspreiden van memes is een leuke en effectieve manier om hieraan bij te dragen.

Deze tangbeweging in onze propaganda van een positief gepresenteerde mannelijkheid en een anti-feministische houding moet de blanke man ertoe aanzetten zijn onmannelijke houding te laten varen.

Een groot voordeel is dat deze propaganda niet gepaard hoeft te gaan met expliciet nationalisme. Hierdoor is het mogelijk mannen te bereiken die misschien nog wat kopschuw zijn tegenover nationalisme, maar die de verwoestingen van het feminisme wel onder ogen durven zien. Veel mannen zijn bijvoorbeeld door hun vrouw tijdens de echtscheiding schandalig behandeld. Indirect zal echter het versterken van de cultuur van mannelijkheid positief uitwerken op het nationalisme. Bij de komende crises in de multiculturele waanzin zal een mannelijke man immers eerder geneigd zijn tot een reactie op de provocaties. Al is het maar in zijn stemgedrag.

Als echte nationalisten bezien wij veel bestrijders van de Social Justice Warriors erg kritisch. Ze houden zich alleen maar bezig met de ergste uitwassen, en hebben geen fundamenteel antwoord op de onderliggende rot van het systeem. Ook civiel nationalisten zoals Trump, Wilders en Baudet komen daar niet aan toe. Wanneer echter in hun kielzog het feminisme verdrinkt zullen zij een grote bijdrage hebben geleverd aan het echte nationalisme.

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sigil
Gast
4 jaren geleden

Een interessant boek dat onder meer de feminisering van de westerse samenleving en de veranderende rol tussen man en vrouw aansnijdt is Sid Lukkassen’s ‘Avondland en Identiteit’. Naar mijn mening zeer het lezen waard!

Gast
4 jaren geleden

Het artikel klopt niet helemaal, omdat er in toenemende mate (geëmancipeerde) vrouwen zijn die hun woning en pensioen kwijt raken, alimentatie betalen en blij zijn dat ze hun kinderen mogen zien. Het grootste probleem van Nederland is financieel analfabetisme, omdat veel kiezers geen idee hebben wat ze hoeveel voor wie waarom betalen. Er ging honderd miljard naar de financiële sector, honderd miljoen naar de eigenaren van de Wallen en studenten laten we inmiddels hun studie volledig zelf betalen. Nieuwe democratie heeft dus met zeggenschap over de verdeling van geld te maken en dan kan het feminisme wel worden opgeheven.