NOS toont weer zijn ware gezicht

De NOS komt ditmaal met een artikel dat de overtreffende trap van absurditeit herdefinieert. Ik zal u de titel niet onthouden, daar deze al veelzeggend genoeg is: “Dna-thuistesten en Trump drijven zwarte Amerikanen naar Ghana”. Het moge duidelijk zijn dat de NOS van mening is dat de boze, blanke Trump de situatie in de Verenigde Staten zo onaangenaam voor zwarten heeft gemaakt dat ze nog liever naar Afrika (!) gaan dan in de VS te blijven. Ik heb het artikel meerdere malen gelezen, maar als er van een parodie sprake is dan is deze zo zorgvuldig en vaardig geschreven dat dit er totaal niet meer aan is af te zien. Integendeel: de NOS is zeer serieus.

Rasdogmatisme

Het moge bekend worden verondersteld dat de redactie van de NOS uit rasdogmatici bestaat. Ze zullen geen enkel verschil accepteren tussen mensen van verschillende rassen of zelfs maar het bestaan van menselijke rassen erkennen. Het enige verschil tussen de rassen bestaat uit oppervlakkige kenmerken zoals de haarstijl en kleur en hoeveelheid van het huidpigment. Alle andere verschillen zijn het resultaat van sociaal-economische factoren en hebben niets van doen met kenmerken die aan het ras verbonden zijn. Met andere woorden: we zijn allemaal precies hetzelfde behalve de kleur.

Dit dogma wordt jammer genoeg bijzonder breed gedragen in de maatschappij en maakt dusdanig deel uit van het weefsel van de samenleving dat vrijwel niemand er ooit over nadenkt of dit dogma wel strookt met de biologische realiteit. Erkenbrand is een van de weinige genootschappen die hier wel vraagtekens bij zet en er artikelen over publiceert. Voorbeelden hiervan zijn Rasrealisme, een introductie, Opnieuw ras en intelligentie, Over het afserveren van James Watson en Een realistische visie op menselijke rassen.

Het is buitengewoon spijtig dat de ‘mainstream media’ wel met vreugde kritiek spuien op ‘extreem-rechtse’ organisaties als Erkenbrand, maar nooit de moeite nemen om nou eens inhoudelijk de discussie aan te gaan. Er kan onder de artikelen tot enige tijd na publicatie gewoon worden gereageerd.

Kleurblindheid?

De mate waarin de NOS zijn kleurblindheid laat varen is ten hemel tergend als dit de zwarte mens ten goede komt. In Ghana is blijkbaar een speciale afdeling onder het ministerie van Buitenlandse Zaken, te weten ‘Diasporazaken’. De NOS citeert zonder blikken of blozen de directeur daarvan, Akwasi Awua Ababio.

We roepen hen op om naar huis te komen, naar de plek waar ze horen

Pardon? Zwarten horen in Afrika, in het bijzonder in Ghana? Ook zwarten die al twintig generaties1 in Amerika wonen horen eigenlijk in Afrika? Elke blanke die dat zegt kan een gang naar de rechtbank tegemoet zien! Dat deze schandelijke vorm van racisme dan wel discriminatie door de NOS zonder enige kanttekening wordt gepubliceerd toont duidelijk waar ze staan en waar – in de hoofden van de NOS-redactie – de blanke mens staat. Een rechts-reactionaire burger kan nu echter, als hij de massamigratie met etnische argumenten wil bestrijden, nota bene naar de directeur Diasporazaken van Ghana verwijzen.

We zijn er echter nog lang niet. De NOS rept nog even wat betekenisloos over de gruwelen van de slavernij zonder erbij te vermelden dat de slaven van zwarte slavenhandelaren zijn gekocht, dat de slavernij in Afrika vandaag nog endemisch is zonder blanke daders, dat er ruim een miljoen blanken eveneens als slaaf zijn verhandeld en dat het juist de blanke mens is die de slavernij afgeschaft heeft. Het is opmerkelijk dat zwarte Afrikanen hun leven wagen om in tobbes het blanke Europa te bereiken maar dat een exodus van zwarten naar hun Afrikaanse rasgenoten niet bepaald op gang is gekomen.

De NOS laat een zwarte immigrant uit de VS aan het woord:

Het was belangrijk voor mij om terug te komen om meer te leren over mijn geschiedenis”, vertelt hij. “Mijn wortels liggen onder meer in Senegal, Togo en Ghana. Ik voel me thuis. Hier is de politie Afrikaans, de dokters zijn Afrikaans, de onderwijzers zijn Afrikaans. Ze lijken op mij.

Dat mensen zich associëren met mensen die op hen lijken roepen wij al jaren, maar wij waren gelijk racistisch, extreem-rechts en nazi’s. Een zwarte die geboren is in de VS kan dit echter wel gewoon roepen omdat hij voor alledrie de genoemde termen door zijn huidskleur immuun is verklaard. Een blanke zou eens moeten roepen dat hij zich thuisvoelt in een omgeving waarin de politie, dokters en onderwijzers blank zijn en gelukkig niet zwart! Wilders is veroordeeld om uitspraken die daarbij in het niet vallen, al loopt het beroep nog.

Dat het met de integratie van zwarten, ondanks de extreme inspanning die daarvoor is geleverd, nou niet bepaald voorspoedig gaat blijkt wel uit het feit dat deze racistische Euphious Davis zich meer verbonden voelt met zwarten die in Afrika wonen dan met zijn blanke landgenoten. Is huidskleur dan toch een verbindende factor voor onblanken? Misschien moeten wij maar een keer zoiets opschrijven en dan naar het artikel verwijzen.

En passant komt nog even de African American Association of Ghana voorbij, door de NOS omschreven als “een vereniging van Afrikaanse Amerikanen”. Een etnocentrische organisatie voor zwarten. Wederom iets waar geen blanke zich ooit aan zou kunnen bezondigen zonder zich de toorn van links-progressief Nederland op de hals te halen en te moeten aanzien dat zijn vereniging na een uitspraak van de rechter ontbonden zou worden.

De schuld van Trump?

De NOS, Trumphaters bij uitstek, kan het natuurlijk niet laten nog eens te verwijzen naar het huidige sociaal-politieke klimaat onder Trump. Trump is de president waarop een minderheid van de Amerikanen heeft gestemd, daar hij de ‘popular vote’ niet heeft gekregen; die ging naar de links-progressieve blanke vrouw Hillary Clinton. Hij is nu enkele jaren aan de macht, maar hem wordt wel aangerekend dat hij zo ongeveer de hele Amerikaanse samenleving heeft opgezet tegen de zwarten. Dit is des te opmerkelijk daar zijn voorganger, president Obama, acht jaar aan de macht is geweest en zwart is. Blijkbaar heeft hij het land dusdanig achtergelaten dat Trump zijn vooruitgangen eigenhandig in enkele jaren kan afbreken.

Wederom Euphious Davis:

“Met Trump als president voel ik me veiliger in Ghana”, zegt Davis. “De kleur van mijn huid is een bedreiging voor mensen in de VS. Het gebeurt te vaak dat de politie je tuin binnenkomt, schiet en daarna pas vragen stelt. Nu ben ik in een land waar ik zonder angst mezelf kan zijn.”

Hier worden weer de bekende vooroordelen van stal gehaald, zoals dat schietgrage Amerikaanse agenten graag zwarte Amerikanen om zeep helpen. Dat is echter enorme lariekoek. De reden dat er relatief veel zwarten door agenten neergeschoten worden is dat zwarten veel crimineler zijn en in het bijzonder vaker verzet plegen bij een arrestatie. De procedures zijn kleurloos en de politie volgt gewoon procedures. Als zwarten zich wat beter zouden gedragen zouden ze veel minder politiekogels in hun bast krijgen.

Daarnaast wordt 93% (!) van de vermoorde zwarten door een zwarte vermoord, hoewel die maar een 12% minderheid van de bevolking zijn. Dit wijten aan discriminatie is een gotspe gezien de mate van oververtegenwoordiging van zwarte daders. Bovendien worden de mechanismen die ten grondslag liggen aan het feit dat blanken van zwarten zwartenmoordenaars maken nooit toegelicht. De oorzaken daarvan komen uit de zwarte samenleving zelf, zoals het feit dat zwarte kinderen normaal gesproken zonder hun vaders opgroeien, als de moeder al weet wie het is.

Voor de NOS is duidelijk geen brug te ver als het gaat om het beschuldigen van blanken van de meest absurde zaken. Een kritisch artikel over het gedrag van zwarten, die in vrijwel alle misdaden zwaar oververtegenwoordigd zijn, heb ik echter nog niet langs zien komen.

Het is een enorme mythe dat zwarten het onder zwart leiderschap beter doen dan onder blank leiderschap. Dat bleek wel het sterkst in Zuid-Afrika. Jammer genoeg heeft YouTube de vlog daarover van Stefan Molyneux verwijderd, maar de podcast is nog te vinden. De zwarte bevolking van Zuid-Afrika verachtvoudigde tijdens de Apartheid en Zuid-Afrika was het beloofde land voor zwarte Afrikanen die Europa niet konden bereiken. Er was sprake van stabiel leiderschap, veel minder corruptie dan in Afrikaanse landen gebruikelijk is en het ging de zwarten – ten opzichte van zwarten in landen met zwart leiderschap – voor de wind. Na het rücksichtslos afschaffen van de Apartheid en algemeen kiesrecht voor zwarten verwerd het land in zeer korte tijd tot een typisch Afrikaans land. De zwarten moorden en verkrachten dat het een lieve lust is met slachtoffers die buitengewoon vaak zelf zwart zijn. De economie stortte in en van een regenboognatie is beslist geen sprake. Dit is de reden dat Zuid-Afrika ten tijde van de Apartheid vaak in het nieuws kwam – blanke slechterikken, grijp de hooivorken! – en daarna niet meer. Nu zijn de daders zwart en daar geven de links-progressieve intelligentia niets om ondanks het feit dat de slachtoffers voor het grootste deel ook zwart zijn.

Verder is er nog veel relevante informatie te vinden op de lijst van het aantal moorden per land. In Ghana is weliswaar het moordcijfer een stuk lager dan in de VS, maar er zijn talloze landen in Afrika waar het moordcijfer veel hoger is. Sorteer de lijst maar op het aantal moorden en ‘highlight’ het woord ‘Africa’. Opmerkelijk, daar deze landen zwarte leiders hebben en Trump er geen invloed heeft. Wel moet worden opgemerkt dat het moordcijfer onder zwarten in de VS veel hoger ligt dan het gemiddelde, maar dat komt omdat ze elkaar vermoorden en daar is zelden een blanke bij betrokken.

Het ware gezicht van de NOS

De NOS, toch welhaast ons nationale nieuwskanaal, toont hier maar weer eens zijn ware gezicht. De meest racistische uitspraken van zwarten worden zonder enige kanttekening geciteerd. De grootste vooroordelen van de westerse burger worden eveneens zonder meer gepresenteerd, terwijl juist de NOS de mogelijkheden heeft om deze te onderzoeken en zowaar de waarheid te publiceren. Blanken worden weer eens als slechterikken afgebeeld terwijl de zwarte mens het in blanke landen veel beter doet dan in zwarte landen.

Het is tijd om dogma’s als de gelijkheid van rassen te laten varen en beleid te voeren dat deze verschillen wel erkent. Immigratie uit Afrika moet worden gestopt omdat Afrikanen het in Europa niet net zo goed doen als blanken, maar eerder Europa Afrikaniseren. Me dunkt dat dat bijzonder ongewenst is aangezien Afrikaanse landen het bijzonder slecht doen.

Jan de Scherprechter

1: Zwarte moeders krijgen zo jong kinderen dat er wel degelijk bijna twintig generaties tussen de eerste slaven en de huidige zwarte Amerikanen zit.

8 thoughts to “NOS toont weer zijn ware gezicht”

 1. Dat Afrikaanse landen het zo slecht doen wordt altijd geweten aan de koloniale tijd. Ook 60 jaar of meer na de onafhankelijkheid van de meeste Afrikaanse landen is het nog altijd de schuld van de kolonisatoren.
  Dat is lekker comfortabel: zo hoef je nooit de échte oorzaken te noemen.
  Dat een land als Liberia na 200 jaar onafhankelijkheid nog altijd een bananenrepubliek is vol racisme en geweld, verzwijgt men uiteraard ook. Of de chaotische armoedelanden als Haïti en de Dominicaanse Republiek, landen met een vrijwel volledig zwarte bevolking. Ook die staan al eeuwen op eigen benen en zijn broeinesten van corruptie, geweld, chaos en dictatuur.
  Vrijwel al die “zwarte” landen zijn rijk aan grondstoffen en andere middelen om succesvol en economisch sterk te worden, maar vrijwel niet één land is daar ook in geslaagd. Liever houdt ben zich bezig met geweld, wapens, zich voortplanten waar men maar kan en onderlinge tribale vetes.

  Maar uiteraard is dat allemaal niet waar en al het toch waar is, is het racisme en dus wederom niet waar…..
  Zo gaat dat met het neo-marxistische wereldbeeld.

 2. Ik ben zo blij dat jullie hierover schrijven. Moge alle Nederlanders het lezen. En het niet per se eens zijn, maar het in elk geval overwegen. Ik probeer ook wel om mensen hierover te redpillen, maar dat valt niet mee, de boomergeneratie houdt het allemaal nog te veel op slot.

 3. @André: dat is helaas juist. Afrikaanse landen doen het net zo goed in de wereld als dat zwarten het in Europa doen. Lees de stukken over rasrealisme en je begrijpt waar dat vandaan komt. We worden allemaal van jongs af aan opgevoed met het idee dat alle rassen alleen uiterlijke verschillen hebben zodat niemand er ook echt over nadenkt, maar het is een absurde stelling met uitsluitend bewijs voor het tegendeel. Blanken zijn ook niet snel geneigd tussen zwarten te gaan wonen. In wijken met veel zwarten is de huur of de prijs van een koophuis relatief laag, maar toch trekken de blanken daar weg zodra ze kunnen en trekt het geen ‘kleurblinde’ blanken aan. Die snappen ook wel dat ze daar niet gewenst zijn en dat het tussen je eigen mensen fijner wonen is.

  @Kees: bedankt voor het compliment! Verspreid de artikelen van Erkenbrand alsjeblieft zoveel mogelijk! Maakt niet uit waar! Maak desnoods een specifiek account aan op sociale media en post onder alles dat maar enigszins relevant is en mail ze naar mensen die je kent. De grote techbedrijven censureren ons, maar ze kunnen ons niet stoppen! We zijn wel afhankelijk van ‘aanhang’ die het met ons eens is en onze ideeën tracht te verspreiden.

 4. Hoop leeswerk met de linkjes erbij maar het was de moeite waard.
  Toch ben ik bang dat het nog een tijdje gaat duren voordat het gros hier het kwartje ziet vallen.
  Dankzij de NOS en de scholen en al het politieke zogenaamde correcte gewauwel.
  Dit soort artikelen draagt in ieder geval een steentje bij het openen der ogen.

  1. @Jaantje: ik waardeer het heel erg dat je de moeite neemt om je in het artikel, inclusief links, te verdiepen!

   Geef de moed niet op! De trend in de samenleving is er wel degelijk een die zich afkeert van migratie uit andere culturen, waarvan het gros afkomstig is uit achterlijke culturen die het westerse beschavingsniveau niet in het minst kunnen benaderen. Burgers krijgen meer en meer een afkeer van hetgeen dat ‘anders’, zoals bijvoorbeeld exotische religies die fundamenteel incompatibel zijn met de westerse waarden. In plaats van ‘cultuurverrijking’ zien ze culturele frictie en voortdurende confrontatie. Bovendien beseffen ze meer en meer dan de arriverende culturen totaal niet open staan voor de westerse. Een land als Turkije wordt steeds conservatiever bijvoorbeeld, terwijl de massa Turkse migranten in het westen juist voor een omgekeerde trend hadden moeten zorgen. Ze moeten ons niet, maar ons geld stinkt niet en daar hoef je hier niets voor te doen! Daarnaast krijg je nog privileges.

   Wat helaas nog minder bekend is is de neiging tot associatie met mensen die op je lijken en de voortdurende segregatie die daar het resultaat van is. Blanken verhuizen niet naar een zwarte wijk al is de huur er de helft lager! Ze gaan niet naar een half Marokkaanse voetbalclub al ligt die op 10 meter lopen. Omdat mensen elkaar opzoeken heeft alles de neiging te segregeren; wijken, clubs, sociale kringen, verenigingen enz. Als wij naar Mogadishu zouden gaan en er zouden Europeanen wonen dan zouden we daar als eerste heen gaan en daar is niets raars aan.

   De kleurblindheid die automatisch zou moeten volgen op het beëindigen van discriminatie is een illusie gebleken. Dat zie je in Nederland niet, maar in landen met een langere migratietraditie zie je het evenmin. In de VS mengen indianen zich nauwelijks met blanken, zwarten of latino’s. Zwarten en latino’s liggen elkaar ook totaal niet, hoewel ze onblank en dus kleurblind zouden moeten zijn. De frictie tussen zwarten en blanken is, ondanks de onvoorstelbare inspanningen die geleverd zijn, eerder aan het toenemen en zwarten vormen een onderklasse. Dat is hun eigen schuld, want ze gedragen zich zeer crimineel en vaders zijn in de gemeenschap een zeldzaamheid. Vrouwen krijgen kinderen waar ze niet goed voor kunnen zorgen net als dat hun moeders nauwelijks voor ze konden zorgen. Vaders zijn normaal gesproken buiten beeld.

   Dit scenario moet gekeerd worden en daarom moeten wij blijven publiceren! Maar we zijn minstens zo afhankelijk van lezers zoals jij die geïnteresseerd zijn in onze ideeën! Verspreid onze artikelen zoveel mogelijk, als het moet onder valse accounts omdat de censuur ons hard kan treffen. Ik heb verwezen naar YouTube-video’s die inmiddels offline zijn gehaald. Dit kan een beslissend tijdperk worden!

 5. Sterk artikel hoor. Hopelijk wordt je eens uitgenodigd door de Main Stream Media om je standpunten toe te lichten. Echter, ik vrees dat dit niet gaat gebeuren. Ze hebben namelijk geen argumenten om je tegen te spreken. We leven daadwerkelijk in een schijn-democratie van leugens en bedrog. Dit wordt ons al vanaf jonge leeftijd aangeleerd door perverse kinderprogrammas en politiek correct onderwijs. Mijn kinderen moet ik telkens corrigeren als ze weer thuiskomen met onzin verhalen over de Tweede Wereldoorlog, de multiculturele samenleving of het niet bestaan van verschil tussen zwarten en blanken.
  Diversiteit is mooi, het ene land is het andere niet. Daarom reis ik graag naar landen over heel de wereld.
  Wat ons wordt opgedrongen is echter een multiculturele hel, een land ZONDER cultuur, waarin allerlei parallele en wezensvreemde elementen naast de oorspronkelijke cultuur leven en deze langzaam maar zeker als een parasiet opeten waarna er een distopie overblijft.

  Hopelijk zijn jullie een vonk welke zal leiden tot een vuur, wat nodig is om deze waanzin kan stoppen!

  Veel succes!

  Een bezorgde moeder van 43

  1. @Eefje.
   Helemaal mee eens. Echter is die dystopie er al. Ik kom vaak in Rotterdam-Zuid en moet dan met het openbaar vervoer dwars door dat deel van mijn geboortestad. Nou, ik kan je vertellen dat dat geen onverdeeld genoegen is. De trams en bussen worden bevolkt door allerlei gespuis dat lawaai maakt, onverstaanbare talen uitbraakt in mobieltjes die op de speaker staan maar wel aan hun oor worden gehouden, die weigeren plaats te maken om te kunnen zitten en die massaal zwart rijden. Komt er een controle, dan vliegen ze bij de volgende halte massaal de bus of tram uit. Worden ze aangehouden wegens zwart rijden, dan is het schreeuwen en gillen alsof ze geslacht worden. Altijd weten ze chaos te veroorzaken, daarbij geholpen door soortgenoten die plotseling uit alle hoeken en gaten op de zaak afkomen.
   Op straat al niet veel beter. Overal hangen ze rond. Afrikanen, Arabieren en West-Aziaten, met name Pakistanen en Afghanen. Op straathoeken, op metrostations (favoriete plek), bij de ingang van winkels, echt overal hangen ze rond, met veel lawaai, rommel en gerook en gezuip.
   Een rit met de bus of tram levert een blik op heel wat moskeeën en allochtone “ontmoetingsruimtes” op. Kerken zie je nauwelijks nog.

   Ik ben er eens op gaan letten, maar ik ben als blanke echt steeds in de minderheid. Om je heen, of het nu in e bus of metro of tram is, zijn vele rassen en culturen te zien, behalve blanke. Je zou net zo goed ergens in een gemiddelde Afrikaanse stad kunnen zijn. Zeker als ook de buschauffeur nog eens iemand uit India of Pakistan blijkt te zijn en je alleen begroet met een sjagerijnig “hoi”.
   In de winkels is het al niet anders. Het winkelpersoneel is amper nog Nederlands, de klanten idem.
   Er is slechts één moment op de dag dat blanken veruit in de meerderheid zijn. En dat is in de vroege ochtend in het openbaar vervoer en op de weg…..

   Ik ben altijd blij als ik weer in mijn eigen kleine woonplaats terug ben, waar het percentage allochtonen nog onder de 10 % zit. Wat een verademing is dat, na bezoeken aan de stad waar ik opgegroeid ben.
   Hoelang dat nog zo blijft is maar de vraag.

Reacties zijn gesloten.