Negers tegen de westerse beschaving

2
180

Beschaafde mensen zouden zich na een natuurramp volop inzetten bij de herstelwerkzaamheden. De inwoners van Sint Maarten zien dit anders. Voor hen was de chaos rondom orkaan Irma reden tot plunderingen en geweld. Waar hebben we dit eerder gezien?

Dagblad AD meldt dat het Caribische eiland momenteel wordt geteisterd door bendes gewapend met machetes en pistolen. Zwaarbewapende Nederlandse mariniers zijn inmiddels onderweg om de orde te herstellen.

Ik moest onmiddellijk denken aan de nasleep van orkaan Katrina, zo’n twaalf jaar geleden. De hele wereld werd geconfronteerd met beelden van plunderende negers in de stad New Orleans. Met televisietoestellen boven het hoofd waadden zij door het water. Zwarte politieagenten keken toe en deserteerden massaal. Anderen deden zelf mee aan de plunderingen.

Veel inwoners van New Orleans trokken zich terug in de Superdome, een groot American Football stadion. In een mum van tijd transformeerden de zwarten de Superdome tot een ware hel. Bendes trokken verkrachtend en plunderend rond. Geregeld hoorde men vuurwapens afgaan. Zwarte crackjunks gebruikten openlijk harddrugs. Lijken van de doden werden niet opgeruimd en creëerden een afschuwelijke stank.

Een kleine groep blanken moest ook noodgedwongen verblijven in het stadion. De groep werd voortdurend beroofd en bedreigd. De mannen moesten in een cirkel om de vrouwen heen staan om hen te behoeden voor verkrachtingen. Na zes lange uitputtende dagen werden zij eindelijk ontzet door het leger, bewapend met zware machinegeweren en granaatwerpers.

Ook na de Bijlmerramp in 1992 sloegen de bewoners van de wijk aan het plunderen. Terwijl de hulpdiensten bezig waren mensenlevens te redden, roofden bendes winkelcentra en auto’s in de omgeving leeg. De mobiele eenheid moest eraan te pas komen om de orde te herstellen.

Niet alleen natuurrampen zijn reden tot plunderingen en chaos. Negen jaar geleden ontaardde er spontaan een ‘blankenjacht’ op Curaçao. Deze ontstond nadat de lokale overheid enige soevereiniteit opgaf aan Nederland, in ruil voor schuldsanering. Dit leidde tot grote woede onder de zwarte bevolking, die dit als ‘herkolonisatie’ zag. Een woedende menigte trok door de straten van Willemstad, terwijl zij blanke inwoners en toeristen aanvielen. De Telegraaf deed hiervan verslag:

“Auto’s werden vernield met stenen, een jeep werd op zijn kant gegooid. Daarna ging het op naar De Nachtwacht, een café dat een pleisterplaats is voor vele Nederlandse vakantiegangers en stagiairs die op het eiland werken. Uitbater Joep Frieling: “Er kwamen Nederlanders naar binnen gerend, helemaal in paniek. Ze vallen ons aan! Mensen schreeuwden en huilden, en probeerden weg te komen. Buiten werden toen de eerste mensen mishandeld.”

{…}

“Hij klinkt enkele dagen later nog ontdaan. “Het was vreselijk wat ik zag. We hebben twintig Nederlanders kunnen redden. Ze renden met de handen aan het hoofd door de straten, ze sleurden en duwden elkaar vooruit. Het was volstrekte paniek. Eén groep wilde een straat in vluchten die hen recht in de armen leidde van de betogers. Met mijn fotograaf hebben we hen toegeroepen en weggetrokken. Niet daarheen! Hierheen! Kom, kom! Ze zouden worden gelyncht.”

In 2011 was het raak in het Verenigd Koninkrijk, tijdens de beruchte England Riots. Nadat een politieagent in Londen een gewelddadige zwarte crimineel terecht doodschoot, waren de zwarte buurtbewoners uit op wraak. Als een lopend vuurtje verspreidden rellen zich door diverse wijken van Londen, daarna door meer dan tien andere steden in heel Engeland. De chaos hield dagenlang aan. Talloze gebouwen gingen in vlammen op en vijf mensen kwamen om het leven. De schade bedroeg zo’n 200 miljoen Britse pond.

Hoewel verschillende etniciteiten deelnamen aan de plunderingen, waren zwarten oververtegenwoordigd. Zelfs de moslims richtten milities op om zich te beschermen tegen plunderende zwarten. Sikhs patrouilleerden over de straten met hun traditionele dolken aan hun zij.

Waarom kunnen we niet accepteren dat ras bestaat? Dat blanken en zwarten van elkaar verschillen? Wanneer negers op zichzelf zijn aangewezen, verdwijnt iedere vorm van de westerse beschaving. Eindeloze stromen blank belastinggeld gaan daar niets aan veranderen.

2 COMMENTS

 1. Persooblijk denk ik dat zg. ontwikkelingshulp een manier is om geld van de belastingbetaler in handen te laten vallen van de links/links-liberale elite die het geld gebruiken om hun macht te verstevigen

 2. Opmerkelijk verschil met Japan.

  Na de Tsunanami en de kernreactor ramp in Japan 2011, geen plunderingen.
  Wel heldhaftige mannen die het groepsbelang voor hun individuele belang stelden en hun levens opofferden om de kernreactor te herstellen

  Massamigratie van analfabeten en niet tot laag geschoolden, doet het Bruto Nationaal IQ (Zie Thillo Sarazin) van de ontvangende Westerse landen drastisch dalen.
  Massamigratie is brengt geen enkele verrijking met zich mee.

  Afrikanen kunnen het gewoon niet.
  De Dominicaanse republiek, Haïti en Liberia zijn excellente voorbeelden hiervan.

  Gelijkheid en rasgelijkheid is een leugen.

  Jared Taylor – race and intelligence (Re-upload na Youtube censuur, downloaden dus.)
  https://www.youtube.com/watch?v=AxFfrS8NSHI

Comments are closed.