Is in Nederland een culturele revolutie gaande?

0
367

De rellen in Hoorn leverden een krachtig beeld op: tientallen politieagenten in een cirkel rond het standbeeld van Jan Pieterszoon Coen. Het vizier neergeklapt, de wapenstok in de aanslag. De boodschap is duidelijk: niemand komt met zijn handen aan dit monument. Nu zou de bescherming van onze historische monumenten vanzelfsprekend moeten zijn, maar de BLM-rellen hebben aangetoond dat dit lang niet meer zeker is. In steden als Londen en New Jersey konden horden zwarten en links-extremisten het ene na het andere standbeeld neerhalen, zonder dat de autoriteiten hen een strobreed in de weg legden. Aan macht en mogelijkheden ontbreekt het de politie niet in deze landen, dus de enig mogelijke uitleg is dat de standbeelden zijn neergehaald, omdat de autoriteiten toestonden dat ze werden neergehaald.

In Hoorn is de aanval wel afgeslagen. BLM heeft geen tastbaar resultaat bereikt en ook in de beeldvorming hebben zij verloren. De politie verklaarde dat BLM messen en stokken had meegenomen. De demonstranten gooiden met stenen en moesten uiteindelijk met geweld verdreven worden. Twaalf demonstranten werden aangehouden. Kortom, de berichtgeving toont aan dat we van doen hebben met gewelddadig gespuis.

De vraag of BLM na deze slag gaat doodbloeden zou naïef zijn. De onderliggende links-extremistische ideologie heeft geschiedenis die ver teruggaat en steeds weer opduikt in tijden van nationale verzwakking, zoals door oorlog, of in ons geval door massa-immigratie.

Wat er de komende maanden gaat gebeuren, is hetgeen dat wij als blanken toestaan. Als we afgaan op onze bestuurders ziet het er niet best uit. Burgemeester van Hoorn Jan Nieuwenburg (PvdA) zei na de rellen dat het standbeeld van Jan Pieterszoon Coen aanleiding is voor “een discussie over goed en kwaad”. Hij zei ook: “Als mensen het beeld weg willen hebben zijn daar democratische middelen voor”. Met deze uitspraken bevestigt de burgemeester van Hoorn in feite de BLM-uitgangspunten: over historische gebeurtenissen en personen is een moreel oordeel nodig. De mogelijkheid dat het beeld wordt weggehaald ligt open. Democratische middelen (lees: BLM-demonstraties) om dat doel te bereiken zijn welkom.

Hij is niet de enige bestuurder die zo toegeeflijk reageert. Burgemeester van Eindhoven John Jorritsma (VVD) instrueerde de politie zelfs om BLM met zachte hand te benaderen. Dit is overigens dezelfde burgemeester die vorig jaar een Pegida-demonstratie verbood. De premier liet zijn steun aan BLM blijken door zich negatief uit te laten over de Zwarte Piettraditie, zogenaamd omdat hij geraakt werd door de emoties van een zwart kind.

Met deze aanmoedigingen zal BLM zich gesterkt voelen om door te gaan. Als zij de komende maanden hun acties opvoeren, zullen we bij onze bestuurders een versterkte vorm terugzien van hun huidige reacties. Bestuurders die met elkaar wedijveren om zwarten te paaien, misschien gaat er zelfs wel één op zijn knieën. Maximale coulance voor geweld door zwarten. De politie openlijk afvallen na incidenten. Meer en meer anti-blanke uitlatingen. BLM zal steeds meer eisen, bestuurders zullen steeds dieper buigen. Als deze spiraal eenmaal op gang komt, is er geen weg meer terug. 

Op enig moment zal een tegenbeweging ontstaan. Zwarte levens doen ertoe, omdat zij het instrument zijn van de blanke bewustwording:

BLM vertelt blanken wie en wat zij zijn: blanken.

BLM stelt onmogelijke eisen, waardoor blanken gedwongen worden tot een assertief “nee”.

BLM heeft een alles-of-nietsopstelling, waardoor zij blanken naar rechts drijven.

BLM-agressie maakt duidelijk welke bestuurders slap en hypocriet zijn.

BLM brengt door hun openlijke vijandigheid blanken samen.

Voor veel blanken zal het beginnen te dagen dat zij niet vertegenwoordigd zijn als groep. Dat de bestuurders die zij hebben gekozen of voor hen zijn aangesteld meer bezig zijn met de belangen van zwarten of andere minderheden, dan met de belangen van blanken. Als gevolg hiervan zullen blanken naar hun eigen identiteitspolitiek gaan verlangen. Zij zullen eisen dat hun bestuurders het voor hen opnemen. Te beginnen met het aanduiden van blanken als een aparte groep, met eigen belangen. 

Voor nu gaat het een hete zomer worden. Op de langere termijn is de enige culturele revolutie die ons staat te wachten de opkomst van de blanke identiteitspolitiek.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here


3 × = 27