Is in Nederland een culturele revolutie gaande?

1
2187

De rellen in Hoorn leverden een krachtig beeld op: tientallen politieagenten in een cirkel rond het standbeeld van Jan Pieterszoon Coen. Het vizier neergeklapt, de wapenstok in de aanslag. De boodschap is duidelijk: niemand komt met zijn handen aan dit monument. Nu zou de bescherming van onze historische monumenten vanzelfsprekend moeten zijn, maar de BLM-rellen hebben aangetoond dat dit lang niet meer zeker is. In steden als Londen en New Jersey konden horden zwarten en links-extremisten het ene na het andere standbeeld neerhalen, zonder dat de autoriteiten hen een strobreed in de weg legden. Aan macht en mogelijkheden ontbreekt het de politie niet in deze landen, dus de enig mogelijke uitleg is dat de standbeelden zijn neergehaald, omdat de autoriteiten toestonden dat ze werden neergehaald.

In Hoorn is de aanval wel afgeslagen. BLM heeft geen tastbaar resultaat bereikt en ook in de beeldvorming hebben zij verloren. De politie verklaarde dat BLM messen en stokken had meegenomen. De demonstranten gooiden met stenen en moesten uiteindelijk met geweld verdreven worden. Twaalf demonstranten werden aangehouden. Kortom, de berichtgeving toont aan dat we van doen hebben met gewelddadig gespuis.

De vraag of BLM na deze slag gaat doodbloeden zou naïef zijn. De onderliggende links-extremistische ideologie heeft geschiedenis die ver teruggaat en steeds weer opduikt in tijden van nationale verzwakking, zoals door oorlog, of in ons geval door massa-immigratie.

Wat er de komende maanden gaat gebeuren, is hetgeen dat wij als blanken toestaan. Als we afgaan op onze bestuurders ziet het er niet best uit. Burgemeester van Hoorn Jan Nieuwenburg (PvdA) zei na de rellen dat het standbeeld van Jan Pieterszoon Coen aanleiding is voor “een discussie over goed en kwaad”. Hij zei ook: “Als mensen het beeld weg willen hebben zijn daar democratische middelen voor”. Met deze uitspraken bevestigt de burgemeester van Hoorn in feite de BLM-uitgangspunten: over historische gebeurtenissen en personen is een moreel oordeel nodig. De mogelijkheid dat het beeld wordt weggehaald ligt open. Democratische middelen (lees: BLM-demonstraties) om dat doel te bereiken zijn welkom.

Hij is niet de enige bestuurder die zo toegeeflijk reageert. Burgemeester van Eindhoven John Jorritsma (VVD) instrueerde de politie zelfs om BLM met zachte hand te benaderen. Dit is overigens dezelfde burgemeester die vorig jaar een Pegida-demonstratie verbood. De premier liet zijn steun aan BLM blijken door zich negatief uit te laten over de Zwarte Piettraditie, zogenaamd omdat hij geraakt werd door de emoties van een zwart kind.

Met deze aanmoedigingen zal BLM zich gesterkt voelen om door te gaan. Als zij de komende maanden hun acties opvoeren, zullen we bij onze bestuurders een versterkte vorm terugzien van hun huidige reacties. Bestuurders die met elkaar wedijveren om zwarten te paaien, misschien gaat er zelfs wel één op zijn knieën. Maximale coulance voor geweld door zwarten. De politie openlijk afvallen na incidenten. Meer en meer anti-blanke uitlatingen. BLM zal steeds meer eisen, bestuurders zullen steeds dieper buigen. Als deze spiraal eenmaal op gang komt, is er geen weg meer terug. 

Op enig moment zal een tegenbeweging ontstaan. Zwarte levens doen ertoe, omdat zij het instrument zijn van de blanke bewustwording:

BLM vertelt blanken wie en wat zij zijn: blanken.

BLM stelt onmogelijke eisen, waardoor blanken gedwongen worden tot een assertief “nee”.

BLM heeft een alles-of-nietsopstelling, waardoor zij blanken naar rechts drijven.

BLM-agressie maakt duidelijk welke bestuurders slap en hypocriet zijn.

BLM brengt door hun openlijke vijandigheid blanken samen.

Voor veel blanken zal het beginnen te dagen dat zij niet vertegenwoordigd zijn als groep. Dat de bestuurders die zij hebben gekozen of voor hen zijn aangesteld meer bezig zijn met de belangen van zwarten of andere minderheden, dan met de belangen van blanken. Als gevolg hiervan zullen blanken naar hun eigen identiteitspolitiek gaan verlangen. Zij zullen eisen dat hun bestuurders het voor hen opnemen. Te beginnen met het aanduiden van blanken als een aparte groep, met eigen belangen. 

Voor nu gaat het een hete zomer worden. Op de langere termijn is de enige culturele revolutie die ons staat te wachten de opkomst van de blanke identiteitspolitiek.

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nederlander1965
Gast
1 jaar geleden

Onze “leiders” zijn zonder enige uitzondering slappe zakken hooi. Ze zijn als de dood om voor racist of fascist uitgemaakt te worden. Daarnaast zijn ze vaak van partijen die voor hun stemmen in toenemende mate afhankelijk zijn van zwarten en moslims. We worden ook nog eens geregeerd door een jongere generatie die volledig is opgevoed met het linkse cultureel marxisme als ondertoon in het onderwijs én de opvoeding. Anders dan bestuurders vroeger in de communistische staten in bijvoorbeeld Oost-Europa, die vaak de officiële leer promootten uit hang naar macht of lijfsbehoud, zijn onze jongere bestuurders zélf volledig overtuigd van de juistheid van de ideologie die er vanaf hun babytijd ingestampt is.
Mensen in het vroeger Oostblok deden braaf wat de overheid hen vroeg: niet uit overtuiging, maar uit zelfbehoud. In het vrije westen is het echter veel geraffineerder aangepakt en leven er nu zal zeker twee of mogelijk drie generaties die doordrongen zijn van de slechtheid van de blanke mens en de zwartheid van onze geschiedenis. Zoals je dat vaker ziet bij hersenspoelingen en geslaagde indoctrinatie negeren zij alle signalen en feiten die wijzen op een groot gevaar en lopen ze over van schuldbewustheid en onderdanigheid.

Dat was bij de inmiddels gepensioneerde generaties heel anders en daarom kregen al die pressiegroepen in de jaren 60, 70 en 80 vrijwel geen kans om macht uit te oefenen en bleven ze klein en beperkt tot reltrappers. Nu is dat anders. Pressiegroepen zitten nu aan tafel met de premier en bepalen mede het te voeren beleid. Ze hoeven maar met de racismekaart te zwaaien of de slappe knie-bestuurders gaan overstag en doen alles om de kalmte terug te brengen, zelfs op de knieën vallen of standbeelden van leugenbordjes voorzien.
Musea halen schilderijen weg, geven er andere namen aan of putten zich uit in excuses.
Sinterklaas comité’s schakelen heel snel op roetveegpieten of stoppen er helemaal mee.
Alles om vooral niet de ongeleide woede van BLM- en KOZP-terroristen op de hals te halen.

Nog een bewijs van vèrgaande indoctrinatie van de huidige bestuurders: een normale reactie zou zijn om de terroristen massaal op te pakken, vast te zetten en waar nodig uit te zetten (een groot deel komt uit Afrika en heeft met slavernij nog nooit iets van doen gehad, of is zelfs in het geheel niet zwart). Deze reactie blijft echter volledig uit. De demonstranten tegen de Corona-maatregelen staat echter een heel wat minder zachte aanpak te wachten: die krijgen een wapenstok in de nek en worden met honderden tegelijk opgepakt.

Het gevaar is zoveel groter geworden nu we “geleid” worden door bestuurders die overtuigd zijn van hun slechtheid en schuld jegens de zwarte mens. Dit enorme gevaar kan leiden tot een machtsgreep of nog meer invloed van zwarte terreurgroepen als BLM of KOZP en een regelrechte dystopie, waardoor ons land kan veranderen in een hellhole zoals die in Afrika heel gewoon zijn……