Internationale Vrouwendag: de overwinning van Kapitalisme en Cultuurmarxisme

1
240

Marcheer over de straten, laat het horen: het is internationale vrouwendag. Een boel is veranderd sinds vrouwen kiesrecht hebben gekregen en meer zijn gaan werken. Allemaal ten goede van de vrouwen in deze wereld. Toch?

Dat een vrouw het recht heeft te beslissen wat zij wil doen met haar leven en hoe, is volkomen gerechtvaardigd. Net zoals een man het recht heeft te kiezen wat hij wil doen met zijn leven en hoe. Daar stopt het tevens ook, want waar mannen en vrouwen zich vroeger nog bewust waren van hun plichten, bestaan er nu alleen nog maar rechten; iedereen mag de middelen hebben, maar zonder doel. Stuurloos vervolgt de maatschappij dus zijn weg, want wie zonder doel is, is een slaaf. Een slaaf van zijn eigen impulsen, van verlangens die worden aangewakkerd door elke kapitalistische poging te verdienen op het tekort aan zelfdiscipline dat o.a. niet meer instant kan worden gehouden omdat een hoger doel afwezig is.

De oligarchie isoleert, verdeeld en verdient door zich te richten op bepaalde doelgroepen, waar vrouwen er een van zijn. Met mooie slogans en inspirerende, feministische praatjes worden vrouwen geïndoctrineerd te denken dat zij apart staan van mannen, zelfs vijandig zouden moeten staan tegenover mannen en hun eigen identiteit moeten creëren. De vrouwen zien vrijheid, de bedrijven zien geld. Meer arbeiders is lagere lonen, meer onafhankelijkheid is meer individualisme, meer individualisme is makkelijke controle over de consument. Het verschil tussen vrouwen en mannen wordt daarbij gezien als iets negatiefs, terwijl het niet te veranderen is; tevens een valkuil van het feminisme, zij poogt vrouwen een nieuwe identiteit te geven, maar heeft daarin finaal gefaald. Zij heeft slechts de identiteit van de man proberen te kopiëren, niks anders.

Het verschil tussen mannen en vrouwen zorgt tevens ook voor andere interesses, andere beroepen en andere salarissen (tevens niet de gehele uitleg van het inkomensverschil, maar wel het leeuwendeel ervan). Vrouwen verdienen dus minder, terwijl de huizenprijzen stijgen, de maatschappij duurder wordt en zij te horen krijgen dat afhankelijk (of coöperatief) zijn van/met een man uit den boze is. Het gevolg? Exploitatie van de kwetsbare vrouwen in de maatschappij door de meest ongure types, omdat de beschermende rol van de man niet meer wordt getolereerd. Dit maakt de weg vrij voor de perverse, lugubere mannen die het voorzien hebben op kwetsbare vrouwen.

De BBC (1) deed onlangs een undercover onderzoek, waaruit bleek dat een groot aantal vrouwen in het Verenigd Koninkrijk met seks betaalden voor huisvesting, omdat ze te financieel onstabiel waren om te betalen met geld. En niet alleen in het Verenigd Koninkrijk, maar ook in Nederland zijn soortgelijke praktijken niet zeldzaam. Het AD plaatste een paar jaar geleden nog een artikel waarin naar voren kwam hoe vrouwen in Nederland soms betalen met seks voor autorijlessen. Diverse sites staan zelfs online met als solide doel vrouwen een uitweg te bieden als ze rijlessen niet kunnen betalen. Een daarvan, genoemd in het AD, is ‘rijbewijs-goedkoopste-in-natura’ (3). Een site waar kennelijk gebruik van wordt gemaakt door vrouwen. Ironisch gezien wordt daar het volgende vermeld: “Autochtone instructeurs worden door 98% van alle leerlingen, zowel allochtone als autochtone, gewenst en vaak ook vereist. Vandaar deze [rijles van een autochtone instructeur] stap”.

De figuren van de Britse organisatie Housing Charity Shelter geven aan dat in de afgelopen 5 jaar meer dan 250.000 vrouwen zijn gevraagd voor ‘volwassen overeenkomsten’ in ruil voor huisvesting(4). Daarbij komt het schokkende feit dat in het Verenigd Koninkrijk de generatie tussen de 18 en 36 jaar sinds 1950 de eerste generatie is, opgegroeid in een westers en welvarend land, die het niet beter doen dan hun ouders(5). Dit is mede te danken aan de hoge huizenprijzen, hoge rentes en lage inkomens van deze leeftijdsgroep.

De vraag is nu echter, wat is er gebeurd? Vanwaar deze gebeurtenissen? De redenen zijn zowel economisch als cultureel. Het neomarxistische gelijkheidsdenken heeft ervoor gezorgd dat mensen moeten worden gezien als gelijk, maar ook uniek. Behalve op grotere schaal natuurlijk, groepen mogen namelijk niet uniek zijn; geslacht en ras zijn slechts sociale constructen. Studenten kiezen studies zonder betekenis en banenkans, zoals genderstudies en liberale kunst & wetenschappen. Het gevolg is een enorme studieschuld, weinig tot geen inkomen, kwetsbaarheid en uitbuiting. Zowel mannen en vrouwen lijden hier aan, maar de vrouwen zijn hier de grootste slachtoffers. De fysieke kwetsbaarheid van de vrouw, gecombineerd met haar zeer altruïstische karakter en moderne feministische referentiekader zorgen ervoor dat zij een makkelijke prooi is.

Wie echt geeft om vrouwen en niet slechts de moraalridder wil uithangen, erkent de verschillen tussen mannen en vrouwen, ziet in dat de man een beschermende rol heeft over de vrouw, bestrijd feministisch gedachtegoed, prijst vrouwelijkheid, ziet man en vrouw als twee delen van een geheel en erkent als nationalist dat de economie radicaal veranderd moet worden ten gunste van familiewaarden. Als nationalist weet je dat de economie namelijk ten gunste moet staan van het volk, en niet andersom. De economie neemt nóóit de prominente rol aan in de maatschappij die wij wensen te zien, zij is ondergeschikt aan hogere idealen.

Herakles

 

1. https://www.youtube.com/watch?v=isalsNYgTtU&feature=youtu.be
2. https://www.ad.nl/bizar/rijbewijs-in-ruil-voor-seks~a1e4127e/
3. http://www.rijbewijs-goedkoopste-in-natura.nl/
4. https://www.thetimes.co.uk/article/0fe1a8ac-0610-11e8-8e80-008642e5faa1
5. https://www.intergencommission.org/wp-content/uploads/2016/07/Intergenerational-commission-launch-report.pdf

 

1 COMMENT

  1. ‘De’ vrouw is natuurlijk al heel lang niet meer ‘het zwakke geslacht’. Zeker niet als je kijkt naar de autochtone, hoogopgeleide vrouw. Die streven ons mannen langs alle kanten voorbij; ze zijn steeds vaker slimmer dan wij, verdienen net zo veel of zelfs meer en zelfs in lengte steken ze ons naar de kroon. Wat zijn die wijven beangstigend lang tegenwoordig! Goedbeschouwd lijken ze meer en meer op mannen. En dat is iets wat ik als hopeloos behoudende man juist heel onaantrekkelijk vind…

Comments are closed.