Inleiding Clown Wereld-reeks

3
279

De komende tijd kunt u van ons een reeks met korte artikelen over de Clown Wereld verwachten. De term Clown Wereld beschrijft het idee dat de wereld een gigantisch rariteitenkabinet geworden is vol van degeneratie. Een wereld waarin zaken voor waar worden aangenomen die niet waar zijn. Een wereld waarin zaken die krom zijn recht wordt gepraat en zaken die recht zijn krom wordt gepraat. Een wereld waarin eeuwenoude opgedane wijsheid van onze voorouders aan de kant is geschoven om plaats te maken voor een gedegenereerde, onnatuurlijke, ontwortelde en vervreemde blik. Een wereld waarin zaken als goed zijnde wordt aangenomen, terwijl deze kwaadaardig zijn. Een wereld waarin men de olifant in de kamer niet durft te benoemen, óf zelfs het vermogen is kwijtgeraakt deze olifant te kunnen zien, omdat het buiten het spectrum van politieke correctheid valt.

Als gezonde blanken hebben wij als Erkenbrand de taak op ons genomen om de clowns te ontmaskeren en hun leugens te ontkrachten. Wij zullen de olifant in de kamer wel benoemen. We willen zoveel mogelijk rasgenoten bereiken zodat we hen kunnen laten ontwaken. Uiteindelijk moet het proces stoppen dat blanken worden gevoed met leugens die te traceren zijn naar een zelfvernietigende ideologie. We willen zelfbewuste en zelfverzekerde rasgenoten die weer kunnen opereren als eenheid, opdat men bewust is van gemeenschappelijke wortels en verlost is van het juk der cultuurmarxisme. Zodat we met vertrouwen een nieuwe tijd tegemoet kunnen treden.

In de Clown Wereld-reeks zal elke keer in een kort artikel een uitspraak worden ontkracht. De meeste van deze uitspraken in de serie kunnen herleid worden naar cultuurmarxisten als bron. Er zullen echter ook uitspraken worden benoemd die meer passen bij cuckservatives of kosherservatives.

In de alt-rechtse beweging wordt de term Clown Wereld door sommigen beschouwd als een soort van blijmoedig nihilisme. Het is een manier om met de krankzinnigheid om te gaan, door het belachelijk maken van de alledaagse gestoordheid en erover te lachen. Wij van Erkenbrand gebruiken clown wereld puur om de krankzinnigheid te duiden. Het zou allemaal hilarisch zijn als het niet zo tragisch was geweest.

3 COMMENTS

  1. Het kanaliseren van gevoelens van woede en machteloosheid over de teloorgang van onze westerse samenleving door middel van cynische humor is belangrijk. Dit geeft frisse moed om verder te strijden! Ik kijk uit naar jullie artikelen reeks, helden van Erkenbrand!

Comments are closed.