Immigratie en conditionering

3
186

Afgelopen week verscheen in het Algemeen Dagblad een oproep vanuit D66 om meer rechters aan te stellen met een migratieachtergrond. Een opmerkelijke zet van D66. Zij hebben als partij juist een ijzeren greep binnen het magistraat. Om dan ruimte te geven aan PvdA en DENK-achterban zou een verlies van controle betekenen. Anderzijds geeft het te denken wanneer D66 met dit soort proefballonnetjes komt, kennelijk is het land af.

Tegelijkertijd is het prima uit te leggen: D66 staat als het om identiteitspolitiek gaat hand-in-hand met GroenLinks en PvdA. D66 wil meer tolerantie, meer LGBT+, meer gekleurden, meer ‘naar elkaar toe integreren.’

Dit ‘naar elkaar toe integreren’ is het hoofdonderwerp van dit artikel. In 2017 schreef Trouw al dat ‘wit de nieuwe minderheid is in grote steden.’ Maurice Crul, hoogleraar identiteit, diversiteit en inclusiviteit aan de VU: “Net als mensen met een migratieachtergrond moeten autochtonen hun plek vinden en integreren in de nieuwe, diverse stad.” Crul vervolgt: “Als je wilt weten hoe de integratie gaat, moet je ook naar die groep kijken. Wie past zich aan wie aan als er geen meerderheid meer is?” Crul tot slot: “Dat ze geen meerderheid meer vormden, zorgde voor weerstand onder witte Nederlanders. Dat is in een notendop wat autochtoon Nederland te wachten staat.”

Woorden van deze strekking waren ook te lezen in een column van Barbara John (CDU, van Angela Merkel) in Der Tagesspiegel. John: “Ook in Duitsland is het slechts een kwestie van tijd voordat mensen met een migratieachtergrond de meerderheid van de bevolking in grotere steden vormen. In Frankfurt am Main is het zover: in 2017 werd 51,2 procent van de inwoners van de stad niet in Duitsland geboren of had niet-Duitse ouders. (…) De nieuwe meerderheid van de bevolking bestaat immers uit veel immigrantengroepen, die enorm verschillen in onderwijs, etniciteit, religie, cultuur en economie. (…) Zoveel dingen zullen anders zijn en sommige dingen beter.” Frau John noemt Amsterdam en Rotterdam als voorbeelden, maar heeft kennelijk over het hoofd gezien dat er grootschalige rellen zijn geweest in maart 2017 in Rotterdam. Dit was bovendien niet de eerste keer. In augustus 1972 werd er zelfs dagenlang gereld door Turken in Rotterdam. Het blijkt voor Frans Timmermans geen reden te zijn om de gesprekken tot toetreding van Turkije aan de EU definitief te beëindigen.

Frau John heeft over één ding gelijk: zoveel dingen zullen anders zijn. Dit hebben we recent kunnen zien in Zweden. In de bänliø’s aldaar werden recent tientallen auto’s in brand gestoken door ‘gemaskerde jongeren’.

In Rotterdam reikt het salafisme inmiddels tot in het stadhuis. Zoals u in een eerder artikel heeft kunnen lezen over een boek van T. Lothrop Stoddard, betreft het hier de meest orthodoxe en meest hardvochtige uiting van de islam. Dat dit soort mensen deel uit kunnen maken van de personele bezetting van de gemeente Rotterdam spreekt boekdelen.

Van buitenlanders kun je niet anders verwachten. Die zitten graag op zulke posities om landgenoten of geloofsgenoten te helpen. Dat daarbij gevoelige informatie wordt doorgespeeld? Wat maakt dat uit? De multi-etnische, multiculturele maatschappij móet en zál er komen!

We zitten in een maatschappij die in toenemende mate afstevent op etnisch conflict. Mensen gaan kiezen voor het eigene. Hiervoor hoeven in het begin geen vuisten gebald te worden, ook het gekletter van wapens zal nu nog uitblijven. Balkan-taferelen zijn echter geduldig. Dit keer is er geen Paard van Troje nodig. De sleutels van de stad zijn weggegeven. We hebben een politieke, sociaal-maatschappelijke en financiële elite te danken aan het vrijelijk over ons afroepen van deze ramp-in-wording. Hun slippendragers zijn de media en beroemdheden. Want zonder het meesterras der arbeidsmigranten zouden we nog steeds stoofvlees met spruitjes eten, worden onze pensioenen niet betaald en worden onze billen niet gewassen op onze oude dag.

In alles wordt van u verlangt de gegeven voorbeelden maar te accepteren. “Hoort erbij in een grote stad” zei de burgemeester van Londen, de Pakistaanse Sadiq Khan, over terrorisme in zijn stad. We moeten ‘naar elkaar toe integreren’ om zodoende “bruisende, open samenlevingen te creëren.”

Zie er na het lezen van dit artikel van af om de zwarte pil te slikken. Dit is nergens voor nodig. Oxytocine doet wonderen!

Isengrim

3 COMMENTS

 1. Zowel Maurice Crul als Barbara John zijn joods. Binnen de joodse gemeenschap bestaat het idee dat het voordelig is als er geen dominerende etnische groep meer is, omdat dit de positie van de joden binnen de samenleving veiliger maakt.

  • @MRGALAK
   Daarbij wordt evenwel vergeten dat er wél een dominante groep ontstaat, namelijk met een islamitische achtergrond. Islam trekt zich van grenzen en cultuurverschillen niets aan en strijkt deze met propaganda en geweld gewoon glad. Daarnaast heeft de islam het tij mee doordat er hier zoveel “nuttige idioten” uit de SJW/linkse hoek rondlopen die zich graag als pleitbezorgers van de islam opwerpen.
   Dat in Rotterdam het stadhuis aan de Coolsingel vol salafisten zit, kan alleen omdat linkse dwaallichten ze in het verleden hebben toegelaten.

   Waar de islam ook garen bij spint is de totaal doorgeslagen vrees voor fascisme, racisme etc, mede ontstaan door het onuitroeibare WO-II syndroom dat al vele decennia verhindert dat verstandig en noodzakelijk beleid wordt gevoerd.

   Ook de Afrikanisering is een enorm gevaar. Steeds meer migranten kiezen voor de oversteek naar Europa, daarbij geholpen door NGO’s en zelfs overheden met marineschepen. Door de ongekende bevolkingsexplosie die in Afrika gaande is, zal dit nog veel erger worden. Zeker als maatregelen uitblijven. Deze mensen komen uit zeer primitieve, gewelddadige gebieden, waar chaos en wetteloosheid de dagelijkse praktijk zijn en die ze meenemen naar Europa.
   Wie een blik werpt op de gemiddelde Afrikaanse stad (steden die vaak 100 jaar geleden nog kleine dorpjes waren) kan zien wat onze West-Europese steden te wachten staat.
   En in veel gevallen is dat zelfs al realiteit, zoals in London, Parijs, Nice, Marseille, Calais, Berlijn, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Antwerpen, Brussel en steeds meer provinciesteden.

   Het tij is al vrijwel niet meer te keren. Ik voorzie op niet al te lange termijn nieuwe vluchtelingenstromen. Deze keer bestaande uit West-Europeanen die hun heil gaan zoeken in Oost-Europa, waar het gezond verstand en het realiteitsbesef jegens de islam en Afrikanisering (nog) kern van het overheidsbeleid zijn.

  • Heb jij een bronnen dat Maurice Crul Joods is? Ik kan er namelijk niks over vinden..

Comments are closed.