Het is tijd voor fase 2

8
10150

Forum voor Democratie is in crisis. De partij betaalt de prijs van vier jaar lang schipperen tussen de verschillende partijvleugels, grofweg onder te verdelen in: klassiek liberalen, zionisten, borealen, complotdenkers en mensen die de dood van Pim Fortuyn niet hebben kunnen verwerken. De richtingenstrijd heeft geen enkele rem meer, nu Thierry Baudet zijn positie als lijsttrekker en partijvoorzitter ter beschikking heeft gesteld.

Wat een interne aangelegenheid van een politieke partij had kunnen zijn, ligt onder het vergrootglas van vijandige media. Die hebben zo hun eigen punten waar ze graag op hameren. Een etentje met Jared Taylor is ineens een halszaak, mensen die al jaren niet meer betrokken zijn bij Erkenbrand worden aangehaald alsof zij onze woordvoerder zijn. Ander nieuws uit de politiek, zoals de dubieuze verbanden zoals tussen Kauthar Bouchallikht en het Moslimbroederschap, worden door dezelfde media zuinig belicht.

Het voelt vreemd om te midden van allerlei werkelijke crises zoveel ophef te zien ontvouwen over wat neerkomt op het uitspreken van een wens tot volksbehoud. Daar zou niemand zich voor hoeven te verantwoorden.

Een selectie van de echte problemen: ongekende woningnood die de huizenprijzen tot recordhoogte opdrijven, een overheid die zich met de toeslagenaffaire tegen haar eigen bevolking heeft gekeerd, uitholling van onze soevereiniteit door steeds meer bevoegdheden over te dragen naar de EU, een al jarenlang gaande maar door coronavirus versnelde welvaartsoverdracht richting de grootbezitters, een frontale aanval op onze blank-zijn door onze culturele uitingen uit het openbare leven te verwijderen, het al decennialang binnenloodsen van allerlei soorten vreemdelingen die het openbare leven onder druk zetten, buurten terroriseren, leraren bedreigen, crimineel actief zijn en de sociale voorzieningen kaalvreten, Big Tech en Haute Finance die steeds meer macht naar zich toetrekken, mediaconcentratie: steeds meer mediabedrijven in steeds minder handen dus steeds minder diverse informatie, afnemende kwaliteit van onderwijs, de gehele Nederlandse agrarische sector bedreigen in broodwinning en voortbestaan, het wegsaneren van de zorg en politie, zware drugscriminaliteit die Nederland teistert en niet te vergeten de draconische Corona maatregelen die de persoonlijke levenssfeer binnendringen.

We komen tot de conclusie dat het Nederlandse volk volledig wordt uitgeleverd. Ons land wordt getransformeerd tot een aanlegsteiger van een federale EU, die weer een loot aan de stam is van een schier omnipresent globalisme. Onze eigenheid is vervangen door een nieuwe, globalistische identiteit:
1. Nederland als belastingparadijs voor Haute Finance, waarbij de lonen laag worden gehouden door het binnenloodsen van honderduizenden migranten.
2. Nederland als transportland, de Rotterdamse haven als toegangspoort voor goederen en altijd meer migranten met volksvijandige ideologieën.
3. Nederland als narcostaat, waarbij de boven- en onderwereld niet meer van elkaar te scheiden is.
4. Nederland als surveillancestaat, een belangrijke spil in het internationale spionagenetwerk
5. Nederland als diensteneconomie, mensen met bezit worden rijk van onverdiend inkomen. Studeren, reeël werk en dito economie loont niet.

Het is belangrijk om te beseffen dat deze nieuwe identiteit als radertje in een globalistisch systeem niet voorkomt uit de wil van het Nederlandse volk. De mensen die aangesteld zijn als onze leiders en deze transformatie leiden zullen nooit spreken over of namens blanke Nederlanders. Wij zijn in feite een volk zonder leiders. De enige zonde die Baudet beging was om een vorm van identiteitspolitiek te bedrijven. Minimaal, het was een aanzet. Identiteitspolitiek betekent Nederland weer terug geven aan de Nederlanders.

Erkenbrand wil zich niet actief bemoeien met politiek en politici. We bezien de politiek veelal als een schijnmachtige kaste die er op gericht is hogere machten en belangen te dienen. Politici mogen controleren en besturen, ze mogen niet werkelijk leiden, laat staan een tegenmacht zijn. Iedereen die buiten de pas loopt wordt politiek aangevallen en anders via de media belasterd. Het is tijd voor de boreale vleugel van Forum voor Democratie om zich te heroriënteren.
Forum voor Democratie is ten prooi gevallen aan de liberale, Fortuynistische en zionistische vleugels, die niets minder dan een coup hebben gepleegd. Als de partij blijft voortbestaan kan het net als de rest van de partijen het globalisme dienen, wat neerkomt op: meer vreemdelingen, meer internationalisering, meer materialisme en minder traditie, minder gezin en minder zingeving. We volgen wel de ontwikkelingen van een nieuwe partij, die zich “de enige echt nationalistische partij van Nederland” noemt en zich recent nog eens heeft gekant tegen het liberalisme van Forum voor Democratie. Desalniettemin blijven we vasthouden aan ons idee dat er geen politieke oplossing is.

De inzet van Erkenbrand is van een spirituele en culturele aard. Dat kost tijd, maar is van een diepere betekenis dan enige politieke oplossing. Metapolitiek is fase 2, leven vanuit het volk in plaats van de staat. Fase 2 begint waar de politiek eindigt.

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sandra Jakobs
Gast
2 jaren geleden

Forum was ooit een mooi project. Jammer dat het ingekapseld werd toen Otten allemaal cucks en vvd-ers binnenhaalde. Slecht ook dat er geen controle was, kijk nu wat voor politiek correct tuig ze hebben binnengehaald.

Gerard van Aasmakkers
Gast
2 jaren geleden

De allerhoogste tijd voor een écht onversneden, onaangetaste nationalistische partij voor en door Nederlanders!

Chrisdus
Gast
2 jaren geleden

Goede analyse en fijn om te zien dat er de laatste tijd meer artikelen verschijnen op Erkenbrand!

Ik heb gelijk na het lezen van dit schrijven me aangemeld om een ondersteuningsverklaring af te geven voor IDNL. Hier is de link als u hetzelfde wilt doen.
http://www.idnl.org/ondersteuningsverklaring/

Mario
Gast
Antwoord aan  Chrisdus
2 jaren geleden

IDNL dweept met het joodse volk en met Israël en vindt het ‘tijdverspilling om aandacht te besteden aan het joodse vraagstuk’.
Volgens IDNL moeten we ‘respect hebben voor het joodse volk’ en moeten we ons richten op de ‘feitelijke vijandige elite’, zonder de achtergrond van die elite te benoemen.

Het IDNL is dus niets meer dan de zoveelste ‘gatekeeper’ die ons moet weghouden van het werkelijke probleem en dus ook van werkelijke oplossingen.
Meedoen met IDNL is niet alleen tijdsverspilling; het gaat in tegen de belangen van ons volk.
In de speech die Mark Collett heeft gegeven op de Erkenbrand Conferentie in 2019, legt hij uit hoe de subversie door het joodse volk werkt.
Hij legt uit hoe joden een dubbele standaard gebruiken. Enerzijds wat de joodse media aan ons voorschotelt als wat goed is voor ons, en andere waarden die worden gepromoot binnen de joodse gemeenschap. Wat goed moet zijn voor ons, is niet goed voor hun.
Wat bij ons gepromoot wordt, is ontworpen om ons gevoel van in-groep voorkeur te ondermijnen.
Mark Collett geeft verschillende voorbeelden, maar één voorbeeld is meteen duidelijk voor iedereen: In alle westerse landen zijn joodse politici, joodse belangengroepen en rabbi’s bezig om de massa-immigratie door te drukken, terwijl ze in Israël juist bezig zijn om immigranten te deporteren.
Als we die ondermijning van ons volk niet willen erkennen en willen aanpakken, is het volstrekt zinloos om te praten over de ongrijpbare ‘feitelijke vijandige elite’.

De speech is te vinden via de bovenste menubalk bij ‘conference’, of rechtstreeks via deze link.

https://www.erkenbrand.eu/artikelen/speech-mark-collet/

Vliegenmepper
Gast
Antwoord aan  Mario
2 jaren geleden

Goed dat er discussie is. In het artikel wordt slechts gewezen op het bestaan van IDNL, aanvullend lees ik: “Desalniettemin blijven we vasthouden aan ons idee dat er geen politieke oplossing is.”

Freek van de Vondevoort
Gast
2 jaren geleden

“Dat kost tijd”
De strijd tegen de blanke volken komt in een steeds grotere stroomversnelling.
In de reclame, op tv, in de politiek, op de scholen en universiteiten.
Overal wordt de strijd tegen on steeds openlijker en bruter gevoerd.
Ik hoop dat we genoeg tijd hebben om een antwoord te vinden tegen al deze vijandelijkheden.

Josti
Gast
2 jaren geleden

Goed zo boys, Geza is nog veeel bruiner. Het is toch prachtig dat een buitenlander zich als enige bekommert om de behoud van het Nederlandse?

A. Nonimous
Gast
Antwoord aan  Josti
2 jaren geleden

Nog veel bruiner dan wat? Erkenbrand bekommert zich ook om behoud van Nederland.