Erkenbrand Youtube Kanaal

0
161

Wij willen onze lezers en luisteraars er graag op wijzen dat wij ook een Youtube-kanaal hebben waar we met regelmaat materiaal op plaatsen. Daar kunt u zoal series bekijken als:

-Erkenbrand Klassiek. Een introductie over klassieke muziek en haar historische ontwikkeling met een panel van een Amerikaan, een Engelsman en twee Nederlanders die ruziën over stijl en de invloeden van christendom en heidendom op de ontwikkeling van Europese muziek.

-Erkenbrand in gesprek. Interviews met personen van binnen en buiten reactionaire kringen, over diverse onderwerpen variërend van religie tot politiek in Zuid-Afrika.

-Erkonomie. Een algemene kritiek van neoliberale economie, vanuit diverse socialistische en kapitalistische perspectieven.

-Sam Spreekt en Erkenbrandpunt. Irreguliere series met analyse over het nieuws en waarin wij vragen aan Erkenbrand beantwoorden. Heeft u vragen voor ons en wilt u ze besproken zien op Sam Spreekt? Stuur uw vragen dan naar [email protected]

Binnenkort kunt u ook series over poëzie en beeldhouwkunst verwachten. Leer de Europese cultuur kennen, leer waar u van afstamt en wat uw tradities zijn en volg Erkenbrand op Youtube.