De nieuwe canon van Erkenbrand

0
1928

Erkenbrand is een nationalistische organisatie die tot doel heeft een volksbewustzijn te creëren. Dit volksbewustzijn moet zich richten op liefde, eerbied en inzet voor volk, land en cultureel erfgoed van Nederland en in bredere zin andere blanke landen. Een van de activiteiten om dit volksbewustzijn te creëren is door het lezen van boeken. Alleen, in groepen en als bespreking of voordracht onder dierbaren, gelijkgestemden en nieuwe toehoorders.

Om dit te verwezenlijken biedt Erkenbrand u een canon aan. Het is een leeslijst met boeken, welke door de tijd heen aangevuld zal worden. Door boeken uit de canon te lezen zult u zich als nationalist kunnen ontwikkelen en aan volksgetrouwe levensinrichting kunnen doen. De canon kent meerdere categorieën en is gevuld met boeken van verschillende niveaus. Veel nationalisten ontwaakten toen zij een boek van Jared Taylor of David Duke hebben gelezen. Wetenschappelijke boeken over raciale verschillen volgden, of juist meer spirituele boeken om zodoende kennis op te doen van de geloofsbelijdenis van de oude Germanen. De laatste stap is veelal Judaica.

De canon bevat tijdloze klassiekers als The Bell Curve, White Identity, Revolt Against The Modern World, Jewish Strategy, Culture of Critique, The Dharma Manifesto, Judaism Discovered: A Study of the Anti-Biblical Religion of Racism, Self-Worship, Superstition and Deceit, Jewish Supremacism, Altgermanische Geschichten, Hitler’s Revolution, March of the Titans: The Complete History of the White Race en Revolutie Door Schuld.

De canon kunt u vinden in een uitvouwmenu bovenaan de thuispagina van de webstek. We wensen u veel leesplezier en geestelijke verdieping toe. Mocht u suggesties hebben voor aanvullingen aan de canon, reageer dan onder dit artikel, of stuur een mail via het contactformulier. Geef ook aan waarom uw suggestie van waarde is. Bij gebleken geschiktheid zal de canon worden aangevuld.