Erkenbrand Noords Festijn 2019

0
155

Sinds vorig jaar organiseert Erkenbrand afdeling Noord-Nederland een jaarlijks festijn in de schone natuur van het rustige noorden van het land. Een weekendlang kampeert men tussen de bossen en op de heide, om wat meer verbintenis met onze grond te vinden, om kameraadschap te kweken met medenationalisten en om de gevallenen Nederlanders in oorlog te herdenken. Het festival vindt plaats tijdens het weekend van 3 op 5 mei, tegelijk met Dodenherdenking.

Nationalisten vanuit het hele land komen erheen om toespraken aan te horen (dit jaar met als hoofdspreker The Golden One en een Mystery Guest waar u voor zal moeten komen om te ontdekken wie het is), om samen te sporten, om door de natuur te wandelen en om samen te drinken en te zingen. Het is een gelegenheid bij uitstek om met gelijkgestemden een gezellig weekend door te brengen, om een verbinding met Nederlands natuurschoon te ervaren en om Nederlandse tradities hoog te houden.

Wat valt er zoal te beleven? Allereerst is er een boekenmarkt waar men klassieke en recente traditionalistisch en nationalistische literatuur kan vinden. Gedurende de dag zijn er meerdere activiteiten mogelijk: wandelen, mountainbiken, boogschieten, men kan een vechtsporttraining volgen om wat basale zelfverdediging te leren, of een survival training volgen, waarin men leert hoe te overleven in de natuur. In de middag en avond is er zang en muziek, met een barbecue en worden er toespraken gehouden.

Zie hier een verslag van het festijn van vorig jaar:

Heeft U interesse om mee te doen? Hierbij dan nog wat benodigde informatie:

-Slaapplekken en eten worden door de organisatie verstrekt. Drinken is op eigen kosten.

-Mocht u zelf een tent mee willen nemen, dan moet dat in overleg.

-Het hele weekend kost €60 p.p., een zaterdag dagkaart kost €30 p.p. Dit is inclusief eten. Deze bedragen zijn slechts kostendekkend, er is geen winstmotief.

-Onbekenden zullen eerst gevraagd worden om kennis te maken met de organisatie, in verband met de veiligheid en anonimiteit van bezoekers. Meldt u dus op tijd aan, anders wordt u geweigerd omdat er te weinig tijd is voor een veiligheidscheck.

-Mobiele telefoons en cameras zijn tijdens het festijn verboden. Dit wederom in verband met veiligheid.

Klinkt dit alles nog steeds aantrekkelijk? Stuur dan een email via het contactformulier en wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten op het Noords Festijn 2019!

-Erkenbrand