En de omvolker van 2019 is…?

0
1502

… Frans Timmermans!

Volgens Erkenbrand is Frans Timmermans de gevaarlijkste en schadelijkste omvolker van 2019 geweest! Hieronder ziet u de top 3 van winnaars met hun motivatie. Het moge vaststaan dat Frans Timmermans niet de enige omvolker is die onze samenleving langzaam maar zeker van binnenuit aantast!

Frans Timmermans

Bekend van zijn speech diversity or war. Met andere woorden: Europese landen moeten omgevolkt worden of anders komt er een oorlog.

Timmermans legde Oost-Europese landen de opname van islamitische / niet-blanke migranten op en stuitte of hevig verzet. Het doel van de opgelegde diversiteit is het vernietigen van de afzonderlijke nationale identiteiten van de Europese lidstaten zodat deze zonder al te veel weerstand centraal in de handen van de globalisten te Brussel kunnen vallen.

Timmermans zegt trots op zijn Limburgse identiteit. Toch doet hij niets om de Limburgse identiteit te beschermen en zou deze mede door zijn beleid vernietigd kunnen gaan worden.

Timmermans was de grote winnaar in Nederland als lijsttrekker van de PvdA bij de Europese verkiezingen in mei 2019. Dat het Timmermans nog lukt om zoveel Nederlanders voor zich te winnen doet ons besluiten Timmermans omvolker van het jaar 2019 te maken.

Dimitri Tokmetzis

Dimitri Tokmetzis is niet zo bekend als Frans Timmermans, maar hij is wel degelijk gevaarlijk!

1. Hij schreef onder andere Dit zijn de waanideeën waarop rassenleer is gebaseerd, dat ik heb gedebunked in dit artikel op Erkenbrand.

2. Hij schreef ook dit artikel over zogenaamde ‘rassennonsens’.

3. Hij tracht met eersteklas drogredenen, maar zonder de geringste wetenschappelijke onderbouwing, te beweren dat er geen link is tussen ras en IQ. Dit terwijl hij zelf aangeeft dat ze wel verschillend scoren op IQ-testen.

4. Hij bestrijdt ‘extremisme’ maar aarzelt niet ons land uit te leveren aan migranten die het hier te allen tijde slecht zullen doen en de culturele en etnische identiteit van Europa langzaamaan verwoesten.

Hij schrijft wat links-progressieven graag willen horen. Die kunnen weer naar zijn artikelen verwijzen en de broodnodige discussie over de link tussen ras en IQ in de kiem smoren. We weten allemaal dat hij er faliekant naast zit. Hij schept ook een zeer vijandig klimaat waardoor mensen zoals wij niet in de openbaarheid kunnen treden.

Maurice Crul

Professor Dokter Maurice Crul is hoogleraar Integratie en onderwijs aan de faculteit der sociale wetenschappen van de Vrije Universiteit Amsterdam. Ingewijden zullen hem kennen van zijn boek ‘Superdiversiteit’ uit 2013.

Crul schetst een toekomstbeeld waarin Nederland niet alleen meer en meer multicultureel wordt en waarin de oorspronkelijke inheemse bevolking uiteindelijk een minderheid in eigen land zal gaan vormen maar juicht deze ontwikkeling zelfs voluit toe.

Het is deze houding om onze eigen ondergang als iets moois te omarmen die hem een plek doet verdienen in de top 3 van genomineerden voor ‘Omvolker van het jaar’. Kritische geluiden wuift hij weg, mensen die vraagtekens zetten bij de omvolking van Nederland diskwalificeert hij.

Hij is exemplarisch voor een generatie door cultureel marxisme geïnspireerde intellectuelen die het totale nihilisme als hoogste ideaal zien. Geen enkele intrinsieke waarde van de Westerse beschaving verdient het volgens hem om tegen iedere prijs verdedigd te worden.

Het omarmen van de vluchtigheid en vergankelijkheid van datgene waar door onze voorouders te vuur en te zwaard voor gestreden is, zo luidt zijn filosofie!

In de bizarre logica van Crul zou hij bij wijze van spreken de messentrekker die u heeft neergestoken verdedigen met een verwijzing naar een chirurg die u opereert en met een bevlogen betoog ‘zich liever richt op wat zij gemeen hebben’.

Het is juist deze lichting intellectuelen die zo veel schade aanrichten onder de moreel van ons volk. Fatalistisch, nihilistisch, ja haast sadomasochistisch tegenover zijn eigen beschaving, cultuur en volk maar behept met een dermate spreekvaardigheid dat hij een doemscenario nog als iets moois weet te presenteren.