Een strijd op alle continenten

0
1367

Het is nog maar enkele jaren geleden dat techgiganten als YouTube, Facebook en Twitter begonnen met het toepassen van censuur, maar daarna is het snel gegaan. Waar in het begin zij nog subtiele technieken toepasten als ‘shadowbanning’, gaan zij nu over tot het eenvoudigweg verwijderen van complete accounts zonder waarschuwing en zonder serieuze mogelijkheid om de maatregel aan te vechten. Financiële instellingen als creditcardmaatschappijen en PayPal gebruiken hun macht om klanten te weren die niet passen bij hun overtuigingen.

De wereldwijde digitale macht, die in handen is van een kleine, maar extreem machtige cabal, wordt zo gebruikt om iedereen in dezelfde maalstroom te dwingen. Wie iets anders denkt en zegt, wordt beschuldigd van ‘hate speech’. Deze term heeft geen juridische onderbouwing en de beoordeling van wat ‘hate speech’ is, ligt geheel binnen de macht van deze cabal. Zij beslissen wie mee mag doen in de digitale wereld en wie wordt verbannen. Zij bepalen wat wij mogen lezen en mogen zien. Zij bepalen dat een oproep door gekleurde mensen om te gaan plunderen, een vorm is van ‘black-empowerment’. Zij bepalen dat iemand die hier commentaar op levert, een racist zou zijn.

Zo wordt het plaatje steeds duidelijker:
Iedereen die opkomt voor de blanke cultuur en blanke identiteit, is een racist die verbannen moet worden, maar iedereen die oproept tot de vernietiging van de blanke identiteit, of zelfs tot vernietiging van het blanke volk, krijgt lof.

Die anti-blanke haat wordt steeds feller aangejaagd. De invasie in alle blanke landen door niet-blanken gaat steeds sneller door. We weten van welke groep de aanjagers deel uitmaken. We zien de subversie van Soros, de anti-blanke haat van Barbara Spectre en de oproepen tot genocide van Noël Ignatiev. We zien het allemaal gebeuren. We laten het allemaal gebeuren. Tot het onomkeerbaar is.

In de wereldwijde strijd om tegenstanders van de ‘Nieuwe Wereld Orde’ uit te schakelen, is een aantal jaren geleden een nieuw wapen tegen ons in stelling gebracht. De beruchte ‘Working Definition of Antisemitism’ door de IHRA (International Holocaust Remembrance Alliance). Hierin wordt gesteld dat iedere vorm van kritiek op de vermeende macht van de joodse gemeenschap, iedere vorm van kritiek op Israël, en iedere twijfel aan het Holocaust verhaal, door alle regeringen verboden moet worden.

Bij de lopende rechtszaken wordt nu al jurisprudentie opgebouwd rondom deze aangescherpte definitie van ‘antisemitisme’. Iedere rechtszaak waarbij de IHRA definitie gehanteerd wordt, waar dan ook ter wereld, is bedoeld om onze vrijheid in te perken en raakt ons dus allemaal.

Deze maand is een rechtszaak aangespannen tegen Jan Lamprecht, de auteur van onder meer Historyreviewed.net en Africancrisis.info. Op deze websites geeft hij vaak inzicht in de manier waarop de internationale joodse macht zich manifesteert, zowel nu als gedurende de afgelopen millennia. Jan Lamprecht is daarmee een doorn in het oog van de cabal en de rechtszaak tegen hem heeft een tweeledig doel. Het eerste doel is om Jan monddood te maken en als dat lukt, kan die uitspraak weer gebruikt worden om nog meer mensen, in nog meer landen, het zwijgen op te leggen. Als Jan Lamprecht verliest, verliezen we allemaal. Als Jan Lamprecht verliest, verliest de vrije wereld. De rechtszaak tegen Jan Lamprecht is dus ook een rechtszaak tegen mij, tegen U en tegen iedereen.

De joodse gemeenschap in Zuid-Afrika heeft een team van de beste advocaten van het land ingeschakeld om een uitspraak in hun voordeel te krijgen. Zij willen een precedent scoren. Wij kunnen deze strijd niet alleen door Jan laten voeren. We moeten helpen, zo goed als we kunnen. Iedere donatie kan het verschil maken tussen de vrijheid die Jan Lamprecht in Zuid-Afrika mag houden, of niet en de vrijheid die wij mogen houden, of niet. De tegenstanders van de Vrijheid van Meningsuiting werken dag en nacht door om ons deze vrijheid af te nemen. De vraag is, laten wij dat gebeuren, of gaan we tegenstand bieden.

U kunt aan Jan Lamprecht doneren, maar hij wordt intensief aangevallen en is van de meeste platforms verbannen. U kunt doneren via Bitcoin op 12YNcmndgW4GeCBbFPY9y21q4K4w79p3Q7, of door contact op te nemen met de auteur van dit artikel op: SteunJan@protonmail.com of door een donatieverzoek op zijn website http://historyreviewed.best/index.php/contact-us/?T=4

Hij heeft het erg druk, dus het kan zijn dat het even duurt voordat hij contact met je opneemt. Een berichtje om hem sterkte te wensen, is natuurlijk welkom.

Marco

ATTENTIE: Bovenstaande tekst is een ingezonden bijdrage.

Meer weten over Jan Lamprecht?