Een rationeel antwoord voor rasontkenners

3
2231

Een van de belangrijkste strijdmiddelen van de anti-blanke propaganda is het idee dat ras slechts een verzinsel uit de koloniale tijd zou zijn, in het leven geroepen om niet-blanken te onderdrukken. Dit idee komt sinds jaar en dag in de vorm van de slogan “race is a social construct“, dat als een mantra wordt herhaald om de leugenachtigheid ervan te overdekken, zo van: het is lariekoek, maar als je het vaak genoeg herhaalt, dan gaan ze er vanzelf in geloven.

Ras-ontkenning staat ver af van de meest elementaire biologische feiten. Door de vooruitgang van de wetenschap raken ras-ontkenners ook steeds verder verwijderd van de biologische realiteit, waardoor ze bijna wel een natuurlijk eindpunt zouden moeten bereiken. Tenminste, in een rationele wereld zou dat het geval zijn, maar in onze Westerse clown-wereld blijkt het effectieve propaganda. Nog teveel blanken zijn ervan overtuigd dat zij van hetzelfde ras zijn als een neger of een arabier, waardoor zij minder weerstand zullen bieden als de blanke landen ten onder gaan aan multiculturele lelijkheid.

Ubersoy is een YouTuber die met zijn filmpjes de propaganda van links doorprikt. In zijn laatste filmpje zet hij in 12 minuten uiteen wat de belangrijkste argumenten zijn voor rasverschillen. Interessant is bijvoorbeeld dat genetische afstand tussen populaties – de mate waarin de genen verschillen – goed kwantificeerbaar is met de Fixation Index. Met deze maat kan berekend worden dat het genetische verschil tussen een Nederlander en een Deen minder dan 1% bedraagt. Het verschil tussen een Engelsman en een Keniaan is echter 24%, wat groter is dan de genetische afstand tussen een chimpansee en een bonobo, terwijl deze als verschillende soorten gelden.

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Roos V.
Gast
1 jaar geleden

Het uitvoerende comité van de meest vooraanstaande organisatie van de beroepsgroep van antropologen, de American Anthropological Association (AAA) heeft in 2010 het woord ‘wetenschap’ verwijderd uit zijn taakopvatting (mission statement) en uit andere geschriften.
Vanaf dat moment ligt de focus van de AAA op populaire onderwerpen als het milieu, geweld, klimaatverandering, ras, enzovoorts.
Ook in Nederland is deze omarming van het anti-blanke denken steeds verder doorgedrongen. Denk maar aan de immigratie-is-van-alle-tijden professor Leo-Lucassen. Of de ik-ken-iemand-die-dit-zo-voelt wetenschap van emeritus hoogleraar Gloria Wekker.
Denk maar aan het slavernijmuseum in oprichting, of weer een nieuw Holocaust™ monument.
Het is allemaal bedoeld om het sterke en trotse blanke volk uiteen te rijten tot karakterloze individuen die uit schuldgevoel alles afgeven wat hun voorouders hebben bereikt.

Dennis Kooistra, Hoogeveen
Gast
1 jaar geleden

Sinds ik wakker werd op raciale kwesties werd zoveel me ineens duidelijk. Het is alsof iemand je je hele leven verteld heeft dat 2 en 2 samen 5 was en dat je maar beter stijf je lippen op elkaar kon houden en het je vertelde vooral niet in twijfel mocht trekken. De vergelijking 2 plus 2 is 5 is overigens een verwijzing naar het boek 1984 van George Orwell.

van Tolleck- Driebergen
Gast
1 jaar geleden

Alhoewel deze biologische realiteit onbetwistbaar is, zijn de razende vijanden van een rasbewust Europa erop uit extra leed toe te voegen aan hen die deze waarheid niet willen verloochenen. Zo wordt in Duitsland momenteel gesproken over het verwijderen van het begrip ‘ras’ uit alle wetten. Net zoals we in dat land sommige dingen moeten geloven die niet gebeurd zijn, worden de Duitsers tevens gedwongen om dingen te ontkennen die daadwerkelijk gebeurd zijn. Hoe lang kan deze waanzin nog doorgaan?