Een aankondiging van uitbreiding

5
1251

Recent schreven we op de webstek over de allereerste en zeer geslaagde Erkenbrand Familiedag. U krijgt als lezer een volgende heugelijke mededeling te lezen. De Erkenbrand familie is uitgebreid!

We zijn niet langer slechts in Nederland gevestigd, maar hebben een chapter opgericht in België en een in Duitsland. We wensen onze vrinden veel succes met het gestaag en verantwoord uitbreiden in eigen land. De uitbreiding werd met gevoel voor ceremonie beklonken op de Erkenbrand Familiedag.

Met deze stap tonen we als studiegenootschap aan te beschikken over veel ambitie. We hebben in het verleden de nodige tegenslagen gekend, nu kijken we vooruit. Door de uitbreiding in onze buurlanden zullen we beter dan voorheen in staat zijn contacten te leggen en op te bouwen met gelijkgestemde nationalistische groepen. Vol trots presenteren wij u Erkenbrand Divisie Godendac in België en Erkenbrand Divisie Teutonia in Duitsland!

Houdt de webstek in de gaten. Dit is slechts het begin.

Drie ringen voor de Elven onder de hemel.”
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Fnord
Gast
3 jaren geleden

De blikken vooruit en met onze bondgenoten aan het werk voor de verzekering van onze toekomst!

Gast
3 jaren geleden

Prachtig nieuws!

hoe neem ik contact op met de Belgische tak Godendac?
Ik wil graag de rangen vervoegen.

mvg
David

Walter van den Breughel
Gast
3 jaren geleden

Wat een fantastisch nieuws! Ik volg jullie al jaren. De wind staat vol in onze zeilen. Mensen die het beste voorhebben met de volkeren van Europa hebben het momentum van de tijdsgeest. De duistere krachten die Europa juist onherkenbaar willen verminken moeten steeds openlijker en harder tekeer gaan om nog iets gedaan te krijgen.

Redbad
Gast
3 jaren geleden

Geweldig goed nieuws! En nu voorwaarts!

Wilfried Kempkens
Gast
3 jaren geleden

Das ist eine gute Nachricht. Macht weiter so.
Jahrelange Hirnwäsche hat unsere Feinde nichts gebracht.
Europa wird wieder auferstehen, und noch stärker sein wie je zuvor!