De Voleindiging

6
1201

In de ogen van de machthebbers is de gevaarlijkste gedachte van deze tijd: blank zelfbewustzijn.

Het idee dat je tot een volk behoorde was tot aan de jaren ’60 van de vorige eeuw een uitgemaakte zaak. Dit idee was zo natuurlijk aanwezig, dat het niet uitgesproken hoefde te worden. Onze etniciteit viel samen met onze identiteit.

We leven nu in andere tijden. Van de nieuwe geboorten in een stad als Amsterdam, zal dit jaar 60% van niet-westerse afkomst zijn. Iedereen kan zich een voorstelling maken hoe Amsterdam er over 20 jaar uit zal zien, of over 10 jaar, of eerder. Als moslimkleuters hun klasgenootjes al ‘varken’ noemen en hen bedreigen met een snijdende vinger onder de keel, hoeven we ons geen illusie te maken over onze toekomst, nadat we in eigen land een minderheid zijn geworden. De vijandigheid is nu al groot, maar het gaat nog erger worden.

Het aankaarten van de omvolking is een heikele zaak, laat staan dit feit te problematiseren, of aanstalten maken om te doen wat nodig is, namelijk dit feit te keren. De weinige opiniemakers of parlementariërs die zich hier aan wagen wacht een barrage van haat en hysterie. We leven in de tijden van de hetze.

Ondanks de onderdrukking kon een herstel van het blank bewustzijn niet uitblijven. Sterker nog, de bewustwording verspreidt zich in een razend tempo. Blanken gaan zich organiseren. Van alle ontstane verbanden is de Alt-Rechts beweging in korte tijd uitgegroeid tot de meest uitgesproken, de meest zelfbewuste vertegenwoordiger van blanke belangen. Het kleine Erkenbrand – ik lees in de officiële berichtgeving dat wij bestaan uit 25 studenten – doet wat het kan. Via onze kanalen bereiken wij jonge blanke mannen en vrouwen, die wij vertellen wie zij zijn. Voor iemand die bewust is van zijn etniciteit, is er geen weg meer meer terug. Het is voor altijd aanwezig, zoals de naam of geboorteplaats deel uitmaken van de identiteit. Ik ben blank en sta voor mijn belangen.

Het gelijkheidsdrammende monsterverbond van cultuurmarxisme en progressief liberalisme, met haar dystopisch ideaal van een vormloze geelbruine massa, zonder cultuur of afkomst, vrij van traditie en worteling, slaat terug. Voor wie het ontgaan is: de afgelopen week werd de censuur ingevoerd voor rechtse websites. Onder meer Paypal, Facebook, Twitter, Cloudflare en Google hebben hun betaalde diensten aan rechtse websites opgezegd met een verwijzing naar hun Terms of Service. Let wel, deze opzeggingen zijn niet het gevolg van een gerechtelijke uitspraak, het zijn de bedrijven zelf die er voor kiezen om een egalitaire agenda faciliteren. Bijna alle grote rechtse websites hebben te maken gekregen met De Voleindiging (in het Engels ook wel The Shuttening).

Vandaag zal de website www.counter-currents.com voor onbepaalde tijd offline gaan. Hun webhost heeft het contract opgezegd. Paypal had zich vorige week al teruggetrokken, net als Facebook die de facebook pagina van Counter-Currents had gewist.

Counter-Currents.com bestaat ruim 7 jaar, het is een website met voornamelijk essays over etniciteit en cultuur. Maandelijks bezoeken ongeveer 180.000 mensen Counter-Currents.com en volgens de Alexa statistieken zitten daar 8000 Nederlandse bezoekers bij.

Als u aan het vrije woord hecht, probeert u dan een voorstelling te maken hoe het is als de nieuws- en achtergrondssites die u dagelijks bezoekt plots zou ophouden te bestaan. Wat gaan deze 180.000 bezoekers doen? Wat gaan alle andere miljoenen mensen die zich zorgen maken over de demografische veranderingen in hun land doen? Zullen zij hun blank bewustzijn dan maar uitzetten?

De rechtstaat is een uniek blank product. Alleen in blanke landen is een niveau van institutionele rechtvaardigheid bereikt, dat kan doorgaan voor een rechtsstaat. De rechtstaat is een groot goed, maar kwetsbaar. Hij kan alleen overleven met het vrije woord. Steve Bannon, de adviseur van Trump, onderkende het probleem toen hij stelde dat Google en Facebook gereguleerd moesten worden als andere openbare voorzieningen. Inmiddels is Steve Bannon zelf ten prooi gevallen aan De Voleindiging.

De egalitairen zullen zich richten op andere websites met een rechts tintje, websites die van zichzelf dachten dat zij redelijk en respectvol waren. Niet in de ogen van de gelijkheidsdrammers, de hetze zal blijven. Google en andere bedrijven zullen opnieuw buigen onder de druk, Alt-Rechts zal ondertussen een nieuwe weg vinden voor haar boodschap, want het blanke bewustzijn groeit verder. Het is niet meer te stoppen.

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
4 jaren geleden

Kunnen we er eigenlijk zélf niet voor zorgen dat we Google niet meer nodig hebben?

Outinas Theopenopoulos
Gast
Antwoord aan  Piet Hein
4 jaren geleden

Wij “red-pilled” individuen kunnen via een verscheidenheid aan wegen met elkaar in contact treden. Wij kunnen ook zonder Google belangrijke informatie met elkaar delen. Echter, wanneer de bronnen van onze propaganda (geenszins een vuil woord) uit de index van Google worden geweerd, dan is bereiken van “normies” en potentiële nieuwe medestanders vrijwel uitgesloten. Flyeren in de straten is op dit punt geen optie meer.

koos
Gast
4 jaren geleden

Het zal pas goed komen als we de verradersmedia hebben terugveroverd.

Ambas Delenn
Gast
4 jaren geleden

Het verzet in de tweede wereldoorlog heette niet voor niets “de ondergrondse” in de volksmond. Strijden met open vizier is natuurlijk zeer ridderlijk maar tegen een Orwelliaanse tegenstander niet zo effectief. De tijd van het hoofse toernooi is denk ik voorbij.

Jos van Duin
Gast
4 jaren geleden

Ik weet al vrijwel zeker dat jullie groepering met ideeën rondloopt waar ik me niet mee kan of wil identificeren maar jullie hebben recht op jullie opvattingen èn het recht om die te verkondigen als jullie dat wensen te doen.

Om op WW2 terug te komen; er was Radio Oranje!
Is het mogelijk om redelijk hackfree internetradio te bedrijven?

admin
Gast
Antwoord aan  Jos van Duin
4 jaren geleden

Beste Jos,

Bedoel je live radio streamen? Er staan verschillende handleidingen op YouTube die je kunt raadplegen.

Wij doen aan zogenaamde podcasts, ongeveer 1 uur lange radio opnames die op YouTube worden geplaatst. Zie bijvoorbeeld hier: https://www.youtube.com/watch?v=WXvPwI22JHI