De Nederlandse Leeuw 10-puntenplan van Erkenbrand

4
1309

De Nederlandse Leeuw presenteerde naar aanleiding van hun congres over immigratie op 19 januari jongstleden een lijst van 10 oplossingen voor immigratie en integratie. Hoewel het een aantal goede punten bevat is het onvolledig. Het gaat voorbij aan een aantal fundamentele waarheden en is wat autoritair in haar culturele suprematie, met name het idee dat wij onze cultuur aan anderen moeten opleggen. Men moet zich afvragen wat wenselijker is: fysieke separatie van bevolkingsgroepen of onderdrukking van andere culturen binnen de landsgrenzen.

Erkenbrand presenteert daarom haar eigen 10 punten lijst als tegenhanger:

1. Remigratie door financiële incentieven te bieden.

2. Natalistisch beleid, daar zijn wij het met Nederlandse Leeuw eens (en de AfD die origineel met het idee kwam).

3. Promotie van het gezin als hoeksteen van de samenleving (wederom eens met Nederlandse Leeuw).

4. Acute repatriëring van illegalen, criminelen van buitenlandse komaf, mensen van buitenlandse komaf die zich inzetten voor ondermijning van de Nederlandse natie en mensen die loyaliteit hebben geuit aan een buitenlandse natiestaat of regeringsleider. De laatste drie groepen ongeacht of ze in bezit zijn van een Nederlands paspoort of niet. Dit paspoort zal tevens direct worden ingenomen.

5. Een algehele immigratie stop.

6. Het aanpakken van de pro-migratie en pro-multiculturele agenda binnen universiteiten en NGOs.

7. Verbieden van buitenlandse financiering voor religieuze, culturele en sociaal-maatschappelijke doeleinden. Niet alleen Saudi-geld voor moskeeën wordt verboden maar ook donaties van George Soros aan o.a. Prodemos en Stichting Democratie & Media (saillant genoeg een van de financiers van het Nederlandse Leeuw-evenement, samen met de ambassade van de VS, Humanity in Action en het Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg).

8. Effectieve ontwikkelingshulp om massamigratie te voorkomen. Geen geld in een bodemloze put gooien. Onderwijs op afstand vanuit Nederlandse universiteiten stimuleren zodat overal ter wereld mensen een Nederlands diploma kunnen halen. Met deze nieuwe kennis kunnen zij hun landen zelf opbouwen. Bij noodsituaties wordt nabij conflictgebieden een bufferzone opgericht waar westerse landen een vrijhaven van stabiliteit en vrede vestigen. Opvang van hulpbehoevenden geschied enkel in de eigen regio.

9. Geen toegang tot de verzorgingstaat, bijstand, het verkrijgen van een paspoort of stemrecht voor nieuwkomers.

10. Het aanpakken van verzuim en corruptie binnen politie jegens minderheden, alsmede het aanpakken van het zachte en selectieve beleid van het justitiële systeem.

Wij stellen dat integratie niet mogelijk en niet wenselijk is. Beter behouden (of herstellen) wij homogene natiestaten waar men geen culturele en etnische conflicten heeft door multi-racialisme en multiculturalisme. Islam hoort niet thuis in Nederland (en Europa in bredere zin) en een “verlichte Neder-Islam” bestaat niet en zal niet gaan ontstaan.

Wanneer De Nederlandse Leeuw haar volledige 24-punten plan presenteert, zal ook het 10 puntenplan van Erkenbrand aangevuld worden met 14 extra punten.

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ron
Gast
4 jaren geleden

1 opzeggen vluchtelingen verdrag (was bedoeld voor sovjet vluchters)
2 alleen opvang in de regio
3 mensen met dubbel papoort to keuze dwingen (graag of niet)
4 alleen nog elite-immigratie (wat we echt niet hebben en die economisch super bijdragen aan onze economie)
5 bij delicten sneller tot uitzetting overgaan (vanaf straffen 3 maanden)
6 indien tekort kinderen als argument gebruikt wordt voor immigratie kinderbijdrage verhogen (net als in denemarken)
7 alle bestaande immigranten met een niet westerse achtergrond ‘herkeuren’

Baron
Gast
4 jaren geleden

Ik denk niet dat er iets mis is met blanke immigratie. Er moeten natuurlijk bepaalde eisen aan zitten, zodat niet elke Oekraïner hier per direct komt wonen. Inkomen, schoon strafblad, IQ, religie, taalbeheersing, naamswijziging, onderwijs, beperkte toegang tot de verzorgingsstaat en andere aspecten zijn allemaal eisen die je kunt stellen aan blanke immigratie. In korte tijd zijn zij visueel niet te onderscheiden van andere Nederlanders. Ook moeten er regelingen zijn dat die blanke immigranten dan niet allemaal op één plek gaan wonen, maar over het land verdeeld zijn.

Een “verlichte neder-islam” doet mij al lachen. Mohammed was de “perfecte moslim” en hij ging over tot gewapende strijd om zijn religie te verspreiden. Ik ben het niet eens met counter-jihad figuren dat de islam de bron van al het kwaad is, maar je kan de religie niet loskoppelen van de grondlegger.

everef
Gast
Antwoord aan  Baron
4 jaren geleden

Vannuit een volksnationalistisch perspectief, zie ik bv. een Duitse (Germaanse) immigrant niet als nieuwkomer. Gezien de statistieken doen blanke immigranten het op alle vlakken vergelijkbaar met Nederlanders, dus zou ik ze bij erkenning van burgerschap, ook toegang tot de verzorgingsstaat geven.

Baron
Gast
Antwoord aan  everef
4 jaren geleden

Waar zou de grens dan liggen? Scandinavië? Groot-Brittannië?