Corona en ‘The Great Reset’

3
1916

Recent publiceerde Erkenbrand een boeklezing over Revolutie Door Schuld, van Rein de Vries. Onderstaand zet deze Nederlandse econoom zijn visie uiteen over ‘The Great Reset’. De Vries stelt dat deze crisis aangegrepen wordt om de ‘Great Reset’ te starten die tot “Inclusive Capitalism” moet leiden. Wat houdt dit voor ons in als men verder kijkt dan de aantrekkelijke leuzen van duurzaamheid, inclusiviteit en gelijkheid? Wat staat ons te wachten? Hoe kunnen we daar mee om gaan en zijn er mogelijkheden om uit deze snel naderende werkelijkheid te komen? Zijn er parallellen met eerdere bepalende momenten in onze geschiedenis te vinden?

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Klaus Schwab
Gast
9 maanden geleden

Het wordt zo te horen en te lezen zo langzamerhand tijd dat we ons buiten het systeem om gaan organiseren. Autonoom organisch, voornamelijk systeem onafhankelijk. Maar hoe te beginnen?

Martin
Gast
9 maanden geleden

@Klaus
Bewustwording is de sleutel. De weg daar naartoe begint door de tv uit te zetten. Je kunt jezelf of anderen niet informeren zolang dit propagandakanaal dagelijks de anti-blanke propaganda mag verspreiden tijdens het journaal, tijdens alle politiek-correcte praatprogramma’s en in de massale anti-blanke reclames.

Heleen van de Wetering
Gast
8 maanden geleden

Een aanbevelenswaardige documentaire is “The New Normal”.
Deze feitelijke documentaire legt in 50 minuten uit hoe de machtigen van deze wereld neerstrijken in luxueuze vergaderplaatsen, ver verwijderd van de bevolking, en daar bekokstoven hoe ze een inhumane toekomst gaan uitrollen over de hele wereld.

Niemand, zelfs in de meest afgelegen plaatsen, zal veilig zijn voor hun satelliet volg systeem dat ieder mens en ieder elektronisch apparaat 24/7 kan volgen.
Ieder aspect van de menselijke waardigheid, en ieder moment waarop wij een keuze kunnen maken of een eigen beslissing kunnen nemen, zal wordt afgenomen en het ‘systeem’ zal ons dicteren wat we moeten doen.
De volgende stap zijn geïmplanteerde chips die onze spieren en zenuwen aansturen. Als zielloze en willoze zombies worden we voortbewogen om de taken uit te voeren die het systeem ons wil laten doen. Totdat we ook daarvoor niet meer nodig zijn en net zo eenvoudig worden afgedankt als een kind een op afstand bestuurbare speelgoedauto weggooit als er een leuker speeltje is.

Politici, beleidsmakers en mediamensen worden uitgenodigd en zij worden medeplichtig gemaakt in deze overname van de planeet. Sommigen worden overgehaald met geld. Anderen worden bespeeld op hun ijdelheid en worden voorgehouden dat zij een belangrijke rol hebben in de transitie.

‘Schulden verdwijnen, mensen worden gelukkig zonder bezit, oorlogen houden op, gratis gezondheidszorg voor iedereen’ en tal van zulke inhoudsloze beloftes worden gedaan.

Maar als deze machtigen van de wereld het beste voor zouden hebben met de mensheid, dan hadden ze hun macht en vermogen al jaren, of eeuwen geleden ten goede aangewend.
Het tegendeel zien we dagelijks gebeuren. Enerzijds de steeds extremere concentratie van macht en anderzijds een steeds grotere groep mensen die volkomen afhankelijk is geworden van de aalmoezen die het systeem uitreikt, zolang ze het systeem steunen.
Het is de ultieme uitwerking van de Protocollen van Zion. De hel op aarde die daarin ruim 120 jaar geleden werd aangekondigd; een wrede werelddictatuur onder leiding van een bewind dat zetelt in Jeruzalem, is nauwelijks nog te verbergen.
De uitbraak van een pandemie, die al lang in voorbereiding was, kon op geen beter moment komen.
In de documentaire zien we mensen die niets anders doen dan protesteren tegen deze inhumane toekomst en die met angst in hun ogen kijken hoe de machtswellust zich meester maakt van het politiecorps. Politieagenten die gehuld in Robocop uitrusting inhakken op vreedzame burgers.
Als je de beelden van het politiegeweld in alle grote steden achter elkaar afspeelt, zie je overal hetzelfde beeld van totale machtswellust.
Hier en daar zien we gelukkig ook politieagenten die niet langer willen fungeren als steunpilaar voor het systeem en die de kant kiezen van het volk.
De overwinning van de technocraten is nog lang niet zeker, maar dan moet de bevolking wel massaal opstaan tegen hun dystopische plannen.

De eerste stap op weg naar onze bevrijding is de bewustwording van het probleem. Deze documentaire kan daarbij helpen, al gaat het niet in op de motieven van de mensen achter deze machtsovername, of wat de factor is die hen verbindt.
Een logische volgende stap in onze bewustwording is het aandachtig lezen van de ‘Protocollen van Zion’

https://rumble.com/vcuz3x-wat-staat-er-op-het-spel-de-beste-update-in-50-min..html