Charlottesville, het begin van de opstand

0
665

Links houdt ons voor dat het een nare zaak is om tot een minderheid te behoren, maar links beleid zal er wel toe leiden dat blanken binnen afzienbare tijd een minderheid vormen in hun eigen land. Dit lijkt een ongerijmdheid. Met name bij jonge blanken groeit het verzet tegen de omvolking. Afgelopen zaterdag trokken duizenden blanke jongemannen en –vrouwen naar Charlottesville om te demonstreren voor een veilige toekomst, vrij van etnische spanningen en geweld. Het eindigde met één dode, vierendertig gewonden en een orgie van haat in de mainstream media.

Wellicht gaat de Unite the Right bijeenkomst afgelopen zaterdag in Charlottesville de geschiedenis in als het einde van alt-rechts. Dat zou niet het eerlijke verhaal zijn. Men kan niet een beweging wegzetten door een enkele negatieve gebeurtenis uit het geheel te lichten en dat tot de “essentie” te verklaren. Maar zo werkt het narratief van de mainstream media nou eenmaal. Gelukkig voor ons is al een groot deel van de controle van de mainstream media over de massa’s verloren gegaan. De waarheid kan naar buiten komen, als we daar voor kiezen. Wat is dan de waarheid over Charlottesville?

Ten eerste dienen we vast te houden aan de waarheid dat de wèrkelijke oorzaak van rassenhaat en –geweld gelegen is in de zogenaamde  ‘diversiteit’. Dezelfde diversiteit die onze vijanden als onze grootste kracht en hoogste politieke ideaal beschouwen en die kennelijk boven vrijheid van meningsuiting en vrijheid van vergadering gaat. Etnonationalisme is een vreedzame beweging, omdat wij de enige beweging zijn die een werkbare oplossing biedt voor etnisch geweld, namelijk om etnisch homogene thuislanden te creëren voor alle volkeren, ook de blanke. Tot het moment dat etnonationalisten hun visie waar weten te maken, zal er alleen maar meer rassenhaat en –geweld komen, wat links zal toedekken, en als dat niet kan, aan de blanken zal wijten.

Etnisch geweld is kenmerkend voor een multiculturele samenleving. Hoe groter de diversiteit, hoe meer geweld. Blanken worden geacht zich erbij neer te leggen dat moslims en andere niet-blanken hen verkrachten, neersteken, bestelen en opblazen. Dacht links werkelijk dat blanken niet zouden terugvechten? ‘Diversiteit’ is een ander woord voor: minder blanken. Had links niet voor mogelijk gehouden dat we “nee” zouden zeggen? Nu niet-blanken onze samenlevingen overspoelen, zullen meer en meer blanken zich verzetten en uiteindelijk zal dat eindigen in geweld. Maar dat is niet de wereld die wij wensen. Het is de wereld die links wil. Beter is het, om te luisteren naar de rede en te streven naar een eigen thuis voor alle volkeren. Tot die dag aanbreekt, draagt de politiek de volledige schuld voor de haat en het geweld dat een voorspelbaar gevolg is van hun beleid.

Hoewel de leugenachtige media overuren maken om de indruk te wekken dat Unite the Right het geweld begon, moet de werkelijke schuld worden gelegd bij de politie, het stadsbestuur en de staat Virginia. Unite the Right hield zich aan de wet. Toen linkse bestuurders de vergunning introkken, spande Unite the Right een rechtszaak aan, die zij wonnen. Het bestuur van Charlottesville werd gedwongen om de demonstratie door te laten gaan. Toen duidelijk werd dat het bestuur de demonstratie niet meer kon tegenhouden, wilden zij ook geweld van links tuig – Antifa, Black Lives Matter etc. – niet meer tegenhouden, wat voorspelbaar genoeg leidde gewelddadige aanvallen op Unite the Right. Toen Unite the Right Lee Park binnen kwam scheidde de politie hen niet van links, maar liet hen in een fuik van linkse demonstranten lopen. Toen Unite the Right werd aangevallen met pepperspray, als ook met geïmproviseerde wapens zoals bakstenen, zuur en zelfs een vlammenwerper, arresteerde de politie niet de aanvallers. Om het erger te maken, verklaarde de staat Virginia Unite the Right tot een illegale bijeenkomst. De politie sloeg de Unite the Right bijeenkomst uit elkaar en verspreidde de aanwezigen, recht in de handen van de linkse horden.

Zaterdag om 13:45 plaatselijke tijd, was James Fields, een 20-jarige man die naar Unite the Right was gegaan, betrokken bij een auto-ongeval waarbij een vrouw om het leven kwam en 19 anderen gewond raakten. Afgaand op het beeldmateriaal reed Fields op normale snelheid door Charlottesville toen zijn auto klaarblijkelijk werd aangevallen door een groep linkse tegendemonstranten. Mogelijk vanwege gevaar voor zijn eigen veiligheid, drukte Fields het gaspedaal in en botste tegen de auto voor hem. Een andere video toont hoe links tuig op de achterkant van zijn auto insloeg, tot Fields zijn auto in de achteruit zette en plek verliet. Fields wordt moord ten laste gelegd. De gevestigde orde schuift makkelijk de onschuldpresumptie opzij, en zowel links als neprechts verklaren dat Fields een “terrorist” is.

Hopelijk houdt Fields zijn mond dicht en vraagt hij om een advocaat, omdat hij in dat geval een goede kans maakt op noodweer als verdediging. Wat de slachtoffers betreft, zij waren deel van een gewelddadige groep en als deze groep Fields heeft aangevallen, gaat geen van hen vrijuit. Uiteindelijk ligt de schuld bij het stadsbestuur van Charlottesville.

Laten we eens uitgaan van het ergste scenario: James Fields is werkelijk een moordenaar. Opnieuw moeten we de schuld leggen bij het stadsbestuur van Charlottesville, die de stad overliet aan gewelddadige linkse bendes. Hun doel was niet alleen om links toe te staan blanke nationalisten aan te vallen, maar ook dat blanke nationalisten zouden terugvechten, zodat de mainstream media hen kon afschilderen als de agressors. Wat James Fields ook heeft gedaan, het doet niets af aan de noodzaak en rechtvaardigheid van onze zaak. Zelfs al zou James Fields een moordenaar zijn, dan betekent dat nog niet dat het blanke ras moet uitsterven.

De wetteloosheid ging door de volgende dag, zondag 13 augustus, toen de organisator van Unite the Right, Jason Kessler, een persconferentie probeerde te geven. Hij werd door linkse tegendemonstranten aangevallen, de mond gesnoerd en tot vluchten gedwongen, terwijl de politie niets deed.

Als het stadsbestuur van Charlottesville zijn werk had gedaan om de grondwettelijke rechten van Unite the Right te beschermen, zouden er geen doden, geen gewonden en geen geweld zijn geweest. De organisatie van Unite the Right zou het bestuur van Charlottesville moeten aanklagen voor het veroorzaken van dit fiasco. We moeten het stadsbestuur en de politie onder ede verklaringen laten afleggen, de leiders aan laten wijzen en aandringen op strafrechtelijke vervolging.

Unite the Right wordt neergezet als een eruptie van rechts geweld. Dat is de wereld op zijn kop. Het probleem is links geweld en linkse censuur. Wij eisen een einde hiervan.

  • Wij eisen dat Antifa-groeperingen en Black Lives Matter tot terroristische organisaties worden verklaard.
  • Wij eisen dat Airbnb, Facebook, Twitter, Amazon, YouTube en Google worden verklaard tot openbare voorzieningen, zodat zij geen klanten meer kunnen weigeren.
  • Wij eisen wetgeving die bedrijven verbiedt om politieke correctheid als voorwaarde te stellen voor hun service en voor hun werknemers. Alle private bedrijven dienen krachtens de wet de vrijheid van meningsuiting te respecteren.

Charlottesville is alleen een tegenslag als we dat toelaten. We moeten de situatie aangrijpen om de leugens en de hypocrisie van links aan de kaak te stellen en de rechtvaardigheid van onze eigen zaak aan te tonen. Dit is een uitgelezen kans voor onze beweging. Een obstakel is op ons pad geworpen. We moeten het te boven zien te komen. Ons wordt een crisis gepresenteerd, we moeten het omzetten in een kans.

Waar wachten we nog op?

Het bovenstaande artikel is een bewerking van een artikel dat verscheen op Counter-Currents.com, “The Altamont of the Alt Right?” door Greg Johnson.