Altright-conferenties in Helsinki, Stockholm en Tallinn

0
1011

Op de zeer geslaagde Erkenbrand conferentie van 14 oktober vorig jaar waren een aantal politieke partijen te gast waaronder het Finse Suomen Sissu (Ware Finnen) en het Estlandse EKRE (Estlandse Conservatieve Partij).

ERKE deed het zeer goed bij de lokale verkiezingen in oktober met 7% van de stemmen, waar wij ze uiteraard mee feliciteren!

Beide partijen waren enthousiast over de uitstekende opzet en verdere organisatie rond onze conferentie.

In eigen land organiseren EKRE en Sissu demonstraties en marsen, maar willen dit nu uitbreiden met conferenties naar Erkenbrands model. Met ondersteuning van Erkenbrand komt er nu een Finse conferentie in Helsinki op 8 April 2018, onder de naam “National Awakening” (Kohti Kansallista Heräämista).

Een delegatie van Erkenbrand zal aanwezig zijn bij de conferentie. Livestreams zullen te volgen zijn op Monokulttuuri FM en Red Ice op YouTube.

Sprekers zijn Jared Taylor, Millennial Woes, Greg Johnson, Ruuben Kaalep en Timo Hänikäinen.

En er is meer. Op 7 April is er ook een conferentie in Stockholm van Scandza Forum met Jared Taylor. Stockholm is overigens goed te bereizen. Beide conferenties bezoeken kan natuurlijk ook, dit is een unieke gelegenheid als men een weekendje Scandinavië wil pakken!

Verder: Op 23 en 24 februari vindt er een conferentie inclusief fakkelmars plaats in Tallinn, Estland. Deze wordt georganiseerd door EKRE. Wij zijn niet betrokken bij de organisatie maar steunen het initiatief van harte! Deelname is een absolute aanrader voor iedereen die in de buurt is.